Gilortul revine acasă şi are nevoie de victorie

Gilortul nu a reuşit până acum nici o victorie în noul sezon dar speră să facă un joc bun cu CSM Deva. După o remiză albă acasă și o înfrângere în deplasare, Gilortul va avea un program infernal în următoarele două etape când joacă acasă cu primele clasate.

Pentru Gilortul urmează o dublă de foc pe Stadionul Cristinel Răducan, cu CSM Deva și Pandurii Târgu Jiu, ocupantele primelor două poziții din clasament. „Echipa noastră face parte dintr-un grup de 6 formații care au acumulat un singur punct. Pentru a rămâne în zona neutră a clasamentului, băieții noștri trebuie să forțeze victoria, chiar dacă adversarul nu este unul facil”, au anunţat cei de la Gilortul înaintea jocului cu CSM Deva. În sezonul trecut, Gilortul și CSM și-au împărțit victoriile, profitând fiecare de avantajul terenului propriu, 3-1 la Cărbunești, respectiv 0-1 la Simeria. În actuala ediție, hunedorenii au trecut în prima etapă cu 3-0, în deplasare, de Voința Lupac, iar pe teren propriu s-au impus cu 1-0 în fața Jiului Petroșani.

Gilortul a mai anunţat că antrenorul Mihai Dinu se confruntă cu probleme de lot în continuare, Săulescu și Beaujeon fiind accidentați, în timp ce Istudor este incert. „Chiar și fără aceștia, băieții noștri trebuie să se mobilizeze și să perforeze poarta devenilor, care până acum a rămas intactă, fiind singura formație din seria 7 fără gol primit. Pentru a-și atinge obiectivul propus, jucătorii noștri au nevoie și de susținerea suporterilor pe care îi așteptăm la stadion”, au mai scris gazdele acestui meci pe pagina oficială..

Partida dintre Gilortul și CSM Deva va fi arbitrată de Adelin Pavel (Osica de Jos) - Doru Zamfir (Slatina) și Marian-Cristinel Barbu (Craiova) iar observator de arbitri va fi Marius Nicoară (Băile Herculane).

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: