Mario Găman: Lupta pentru evitarea retrogradării este strânsă

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a reuşit o surpriză la reluarea campionatului din Liga 3, dar a impresionat prin jocul prestat. Echipa lui Mario Găman a pierdut la limită meciul de debut în retur şi a primit aplauze la Filiaşi pentru jocul bun.

Antrenorul formaţiei Gilortul Târgu Cărbuneşti, Mario Găman, regretă că echipa sa nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv în jocul din prima etapă a returului.

Chiar dacă a făcut un joc bun, Gilortul a pierdut dată fiind şi tinereţea jucătorilor din lot şi  lipsa lor de experienţă. Găman a abordat meciul din prima etapă a acestui an cu şase juniori pe teren. „Toată lumea ne-a felicitat pentru jocul şi echipa frumoasă pe care o avem. La un moment dat am avut şase băieţi sub 18 ani în teren. Gazdele au rămas cu victoria, îi felicităm şi le urăm baftă pe mai departe. Noi trebuie să lăsăm capul în jos, să muncim în continuare şi sperăm să reuşim un rezultat bun acasă în runda viitoare, când vom juca cu cea mai bună echipă din serie“, a spus Mario Găman, pentru GdS, precizând că lupta pentru evitarea retrogradării este strânsă în Seria a patra: „Lupta pentru evitarea retrogradării este strânsă. Toate echipele din subsolul clasamentului s-au întărit, au adus jucători cu experienţă. Noi avem alte obiective, nu avem presiunea scăpării de la retrogradare. Vrem să formăm o echipă tânără, frumoasă şi eu zic că, după ce am arătat la  primul meci, o să fim o nucă tare pentru toate echipele pe care le vom întâlni“.

Gilortul se  află tot pe ultimul loc  din Liga 3 în Seria IV, la  şapte  punte de  primul  loc care asigură salvarea de la retrogradare.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: