Gimnasta Andreea Munteanu, propusă pentru „Gorjeanul Anului”

Andreea Munteanu, gimnasta de aur de origine din Bustuchin, va primi titlul de „Gorjeanul Anului”. „Andreea Munteanu va fi propusă de mine, cu sprijinul aparatului propriu, să primească titlul Gorjeanul Anului”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu.

Anul trecut titlul i-a fost atribuit lui Dumitru Călugăru, olimpicul la chimie recunoscut la nivel mondial. „De data aceasta, Gorjul a fost reprezentat la nivel mondial de către gimnasta Andreea Munteanu”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

De asemenea, Andreea Munteanu va fi declarată „Cetăţean de Onoare” al oraşului Târgu Jiu în cadrul manifestărilor organizate cu prilejul Zilelor Municipiului. „Bineînţeles că o vom premia pe Andreea Munteanu. Îi vom acorda titlul de „Cetăţean de Onoare” cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu. Pe data de 21 mai, în şedinţă festivă, Andreea va primi acest titlu şi o sumă de bani din partea noastră. Am discutat deja cu tatăl ei, urmează ca în aceste zile să înaintăm o adresă către Centrul Olimpic pentru a stabili un program de comun acord pentru ca pe data de 21 mai să fie prezentă la Târgu Jiu”, a declarat primarul Florin Cârciumaru.

Autorităţile locale vor să amenajeze la Târgu Jiu o sală de gimnastică, ce va purta numele gimnastei care a luat aur la Europenele de la Montpellier. „Plecând de la exemplul domnului primar Ciocea, care pe lângă faptul că i-a acordat titlul de Cetăţean de Onoare al Comunei Bustuchin a decis ca sala de sport din Bustuchin să poarte numele Andreea Munteanu, vom vedea ce posibilităţi vom avea ca pe viitor să atragem fonduri pentru a construi o sală de sport mai mare, care să funcţioneze ca o sală de gimnastică şi care să poarte numele Andreea Munteanu”, a precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: