Giorgi aşteaptă interviul pentru postul de director general al Minprest

Gabriel Giorgi, consilier local din partea PNL, se pregăteşte să susţină interviul pentru postul de director general al Minprest. Liberalul aşteaptă să fie contactat în aceste zile. Giorgi spune că nu are nici un fel de emoţie, întrucât a mai lucrat în cadrul instituţiei şi este familiarizat cu întreaga activitate.

Rep.: Ce noutăţi aveţi în legătură cu postul de director general al Minprest?

G.G.: Odată numită componenţa AGA şi Consiliul de Administraţie, aştept să fiu contactat pentru susţinerea interviului în vederea ocupării postului de director general al Minprest.

Rep.: Când se va întâmpla acest lucru?

G.G.: Nu ştiu data exactă, este e o chestiune de câteva zile. În fiecare moment mă aştept să fiu contactat.

Rep.: Credeţi că veţi putea face faţă noilor atribuţii?

G.G.: Cred că voi putea desfăşura actul managerial fără niciun fel de probleme ţinând cont de faptul că am mai lucrat la Minprest, în calitate de şef Departament Dezvoltare, şi cunosc întreaga activitate a instituţiei.

Rep.: În momentul de faţă, de ce nu mai lucraţi în cadrul Minprest?

G.G.: Am lucrat în cadrul Minprest în perioada august 2007-mai 2011, însă am fost dat afară din motive politice, mai precis de către doamna Vintilescu. Mi s-a impus să trec la PD-L şi nu am fost de acord. Am contestat în instanţă decizia de demitere şi am câştigat-o. În luna martie 2011 am fost reîncadrat, însă în luna mai mi-am dat demisia întrucât îmi găsisem un alt serviciu.  

Rep.: La un moment dat se zvonea că veţi fi propus de PNL pentru funcţia de viceprimar al municipiului Târgu Jiu. Cum stau lucrurile în prezent?

G.G.: Hotărârea Biroului Local Permanent al PNL a fost de a-l susţine pe Mihai Paraschiv pentru postul de viceprimar. Nu am luat în calcul o altă variantă, pentru că nu s-a pus o astfel de problemă în cadrul Biroului Local Permanent.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: