Giorgi, exclus din PNL pentru că are susţinerea PSD

Susţinerea PSD Gorj pentru Gabriel Giorgi i-ar putea aduce acestuia excluderea din PNL Gorj. Liberalii au propus în şedinţa de vineri excluderea din partid ca urmare a afirmaţiilor pe care le-a făcut în presă, dar şi în cadrul Biroului Politic Judeţean. Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat că Giorgi a avut o atitudine necorespunzătoare faţă de partid, prin afirmaţia că a avut susţinerea PSD pentru Minprest, nu a PNL. „Atunci să meargă la PSD”, i-a transmis Dian Popescu. Gabriel Giorgi consideră că nu a greşit faţă de PNL şi a adăugat că funcţia de director de la Minprest nu este politică.

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a dat o serie de declaraţii dure legate de colegul său de partid, Gabriel Giorgi, consilier municipal şi director la Minprest. Dian Popescu a menţionat că Giorgi a uitat de unde a plecat. „Surprinzător, în faţa Biroului a avut o atitudine necorespunzătoare faţă de partidul care l-a promovat, l-a susţinut şi pe listele de Consiliu Municipal, şi la Minprest. A uitat partidul de unde a plecat. Partidul cere excluderea la următoarea întâlnire a Biroului Permanent“, a declarat senatorul Popescu.

Trimis la PSD

Preşedintele PNL Gorj a mai spus că Giorgi a declarat în timpul şedinţei că pentru a ajunge director a avut sprijinul PSD, nu al PNL. „A spus că nu a fost susţinut de PNL, a fost susţinut de PSD. PSD l-a pus acolo unde este. Dacă PSD te-a pus îţi dăm posibilitatea să mergi la PSD“, a precizat acesta.

Gabriel Giorgi a evitat să comenteze declaraţiile şefului de partid. Întrebat dacă a afirmat în şedinţă că a avut susţinerea PSD, acesta a spus că: „Funcţia de director la Minprest nu este una politică. Nu vreau să discut despre ce am vorbit în cadrul şedinţei. Nu pot să confirm nimic. Dacă dvs aveţi stenograma discuţiilor din partid vedeţi ce s-a discutat. Am spus lucrurilor pe nume. Nu ar trebui să deranjeze, consider că nu am greşit cu nimic“, a declarat Gabriel Giorgi. Acesta a mai spus că aşteaptă cu interes şedinţa de peste două săptămâni, când s-ar discuta excluderea sa, dar că nu-şi aminteşte că s-ar fi stabilit aşa ceva. „Poate s-a discutat într-un grup mai restrâns“, a încheiat acesta.

APĂRARE

Primarul Ilie Petroi din Aninoasa îi ia apărarea lui Gabriel Giorgi. „Atâta vreme cât Giorgi a fost susţinut, de la bun început, pentru postul de consilier local ar trebui să rămână pe funcţie. Atunci era bun, acum nu mai este?” întreabă primarul.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: