Giorgi, singurul candidat la şefia Minprest

Noii administratori ai societăţii prestatoare de servicii pentru CE Oltenia, Minprest, au reuşit să treacă cu brio şi de ultima probă din cadrul selecţiei, cea a interviului. Urmează selecţia directorului general pe baza legii guvernanţei corporatiste.

Fiecare dintre cei cinci candidaţi pentru cele cinci poziţii de membru în cadrul Consiliului de Administraţie (CA) a primit calificativul admis la proba interviului. Este vorba de: Bebe Cornel Irod, Constantin Buleteanu, Eufimia Nicoleta Dănăcică, Radu Angheloiu şi Vasile Velcea. CE Oltenia, ca organizator al selecţiei, a stabilit şi o perioadă pentru eventuale contestaţii. Acestea pot fi depuse până marţi, 14 iulie. Noul CA va fi validat în următoarea şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA). Odată validaţi, noii administratori vor demara procedura pentru selecţia noului director general al societăţii. Şi pentru această poziţie s-a organizat o sesiune de depuneri de dosare undeva în primăvară. Singurul care şi-a depus candidatura la acea vreme a fost Gabriel Giorgi, actualul director al societăţii. „Până pe 5 martie când s-a încheiat sesiunea de depunere a dosarelor pentru funcţia de director general era numai dosarul meu depus”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.

La un moment dat s-a vehiculat că directorul Diviziei de Pază şi Securitate din cadrul CE Oltenia, Ion Răuţ, vizează postul de director general la Minprest Serv Rovinari, însă acesta a spus că exclude această posibilitate.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: