Giurcău: Eu sunt membru fondator, Răuţ e de o lună în UNPR

Ziua şi scandalul politic! De data asta e la UNPR. Mădălin Giurcău sare la gâtul lui Ion Răuţ pe care-l acuză că a pus presiune pe el şi pe angajaţii OPC Gorj, prin declaraţiile făcute în presă în ultima perioadă. Răuţ o/a amintit la Radio Infinit că a fost exclus săptămâna trecută din partid, aşa că nu mai poate vorbi decât în nume propriu, nu al UNPR.

V-aţi supărat pe domnul Răuţ. Aţi trimit şi un comunicat de presă.

Referitor la poziţia exprimată public de domnul Răuţ Ion consider că domnia sa nu are căderea morală sau legală să facă aprecieri la persoana mea. Spun asta cu gândul că nu este cea mai potrivită persoană să-mi aprecieze activitatea politică sau profesională. Doresc să le amintesc colegilor de partid că sunt unul din membrii fondatori ai organizaţiei judeţene a UNPR, iar în activitatea politică m–am străduit să nu aduc deservicii UNPR. Bineînţeles că aceste lucruri nu sunt cunoscute domnului Răuţ cu care sunt coleg de o lună de zile. În ceea ce priveşte activitatea profesională, singurul în măsură să aprecieze munca mea este domnul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Orice afirmaţie făcută publică de altă persoană poate fi considerată ca o presiune sau intimidare a conducătorului instituţiei cu activitate de control pusă în slujba consumatorului. Pot înţelege că personalul din subordinea mea este instigat la insubordonare pentru a diminua eficienţa.

Vă temeţi de raportul făcut de UNPR?

Eu nu mp tem pentru că sunt funcţionar public. Am convingerea că domnul preşedinte Dan Ilie Morega cu care am o relaţie corectă şi pe care-l ştiu un om echilibrat şi onest va lămuri această situaţie.

Credeţi că domnul Răuţ a făcut o presiune asupra dumneavoastră?

Nu ştiu dacă a făcut o presiune dar nu trebuia să o dea, nu trebuia să se pronunţe despre management, despre activitatea mea. Dânsul trebuia să comunice decizia luată de Biroul Politic. Atât. Restul comentariului consider că nu-şi are rostul, dar acum cu venirea dlui Morega în funcţia de preşedinte sper să se clarifice  această situaţie şi să devenim aceleaşi persoane responsabile.

Aţi spun că personalul este instigat la insubordonare.

Vă daţi seama că prin deciziile şi comunicatele de presă care se dau nu fac bine instituţiei.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: