Golea: Tot Condescu e preşedinte la Pandurii

Preşedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) Marin Golea a declarat ieri că îl va propune pe directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al CS Pandurii Târgu Jiu.

Golea a spus că sindicatele nu sunt interesate de acest post şi din moment ce CEO a preluat frâiele clubului şi este şi principalul acţionar, atunci ar trebui ca Laurenţiu Ciurel să fie preşedinte. Postul a rămas vacant, spune Golea, şi el va trebui ocupat de cineva desemnat de Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pandurii.

Eugen Pârvulescu a fost până pe 3 martie preşedintele CS Pandurii, înlocuindu-l pe Marin Condescu şi mandatat de USMO. Dar, spune Golea, potrivit statutului această funcţie o poate deţine doar un acţionar al clubului, iar Pârvulescu poate fi cel mult director. Marin Golea a mai spus că schimbarea lui Marin Condescu nu este clară şi că din punctul lui de vedere acesta este încă preşedintele clubului. „La înregistrarea domnului Pârvulescu în registrul special al asociaţiilor se vorbeşte despre revocarea domnului Condescu de către acţionari. Din punctul meu de vedere tot Condescu este preşedinte. El a fost demis fără să fie prezent la şedinţa AGA. Dar, cum am spus, postul este vacant şi AGA va alege preşedintele. (..) Încă nu am stabilit o şedinţă AGA“, a declarat Marin Golea. Procesul în care clubul voia să înregistreze revocarea lui Condescu şi numirea lui Pârvulescu a fost suspendat. (M.B.)

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: