Gore Popescu: „Modul în care am jucat e un semnal de alarmă!”

Conducerea Energiei caută de asemenea explicaţii pentru eşecul umilitor de la Porto, preşedintele Gore Popescu precizând că nu poate fi vorba de motive extra-sportive pentru că toţi jucătorii au primit banii la zi. Singura concluzie după această eliminare e că echipa nu poate mai mult şi s-a cerut prea mult de la o echipă lipsită încă de omogenitate şi aflată încă în formare.

Reporter: Ce s-a întâmplat de fapt cu Energia de a pierdut la un astfel de scor?

Gore Popescu: Asta e, atât am putut acum, atât am dat! Poate nu asta e valoarea noastră şi nu putem să spunem şi noi odată că am jucat la adevărata noastră valoare. Nu ştiu ce se întâmplă pentru că efectiv nu s-a jucat nimic în ambele manşe. E pe deplin justificată calificarea celor de la Porto.

Rep.: Credeţi cu sunt jucătorii speriaţi de o astfel de competiţie?

G.P.: Dacă ne uităm la ce jucători avem, constatăm că marea majoritate au jucat deja în cupele europene şi nu văd de ce s-ar spectatori nu au fost foarte mulţi şi aceia care au venit au văzut meciul ca la teatru nu au fost deloc gălăgioşi. Dar asta e, atâta au putut.  Echipa a fost în eclipsă totală de formă.

Rep.: Atunci cum vă explicaţi eliminarea aceasta ruşinoasă din Cupa EHF?

G.P.: Nu-mi explic ce se întâmplă la echipă. De fapt e greu să ai explicaţii când nu joci nimic. N-am cuvinte, nu ştiu, poate antrenorii şi jucătorii ştiu ce s-a întâmplat aici. Porto mi s-a părut ca o echipă care nu a rupt gura târgului, putea fi eliminată. Mă simt umilit, acesta e sentimentul după ce faci figuraţie prin Europa. Am vorbit şi cu domnul Stângă, dar nici dânsul nu ştie ce se întâmplă. Ce să spui când scapi mingea din mână sau în loc să o trimiţi la un coechipier o scapi în afara terenului de joc. N-am arătat deloc a echipă, parcă acum s-au văzut şi au jucat pentru prima dată. Parcă erau străini, nu vorbeau aceeaşi limbă. Nu-mi explic de ce nu au avut determinare. La urma urmei eliminarea nu e un capăt de ţară, însă modul în care joacă unii jucători e un semnal de alarmă!

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: