Gore Popescu: „Vrem iar în Europa !”

Şeful Energiei, Gore Popescu nu e supărat după eliminarea din optimile Cupei Cupelor în faţa celor de la Benfica. Speră ca în sezonul viitor echipa sa să ajungă din nou să se bată cu astfel de formaţii în Europa.

Energia n-a avut nicio şansă în faţa Benficăi. Portughezii au câştigat cu 33-27 la Târgu Jiu şi 41-24 la Lisabona.

Eliminare fără supărare

Chiar dacă Energia a fost călcată în picioare la Lisabona, asta nu îi descurajează pe gorjeni. Se întorc la bătăliile din campionat, acolo unde vor să obţină un nou bilet de Europa. „Rezultatul a fost cam dur. Prima repriză am jucat de la egal la egal cu ei după care lotul şi uzura şi-au spus cuvântul. Nu ne-am aşteptat la o repriză aşa drastică dar ne-au dat goluri foarte uşoare, pe greşelile şi neputinţa noastră. Mulţumit nu pot să fiu dar nici supărat în mare măsură pentru că, sincer să fiu, au dat ce au putut, cel puţin în prima repriză au dat ce au putut. I-au cam lăsat şi bateriile în repriza a doua dar câteodată trebuie să te mai şi menajezi când joci din 3 în 3 zile şi cu distanţele astea. S-a terminat aventura dar încercăm să ajungem din nou aici pentru că e foarte important pentru noi să căpătăm experienţă în cupele europene”, spune Gore Popescu.

Miercuri, duel cu campionii

Energia are un program teribil în aceste zile. Handbaliştii au ajuns abia ieri dimineaţa în ţară iar miercuri de la ora 18 îi aşteaptă un nou joc infernal contra campionilor de la HCM Constanţa, pe teren propriu.  „Meciul cu Constanţa va fi extrem de dificil. Până la urmă jucăm cu cei care câştigă campionatul şi cupa de câţiva ani încoace. Vin şi ei după două eşecuri în Liga Campionilor şi vă daţi seama că cu atât mai greu o să ne fie. Sper ca la ora meciului băieţii să fie refăcuţi pentru că ne propunem să jucăm meciul ăsta atât cât putem iar de la partida de duminică de la Satu Mare să începem să acumulăm puncte. Avem 7 meciuri din care putem acumula 14 puncte. Nu ne menajăm cu Constanţa, n-am făcut-o nicicând, dăm tot ce putem şi eu sper să putem să şi creăm o surpriză plăcută pentru public. Dacă facem analogii între Benfica şi Constanţa nu ajungem nicăieri, pentru că dacă e mai greu cu Constanţa înseamnă că ne aşteptăm la un scor mai aspru. Eu sper să ne ridicăm la alt nivel şi să jucăm ambele reprize. Am jucat câte o repriză cu Benfica, prima repriză, după care a doua am clacat, sperăm ca miercuri să nu fie la fel”, încheie Popescu.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: