Gorgotă nu a mai apucat să candideze împotriva lui Iohannis

Liberalul gorjean Daniel Gorgotă și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al partidului, împotriva lui Klaus Iohannis, dar nu mai apucă să-și depună dosarul pentru că a fost dat afară din PNL.

Vineri, organizația PNL Târgu Jiu l-a exclus pe Gorgotă pentru că a criticat conducerea PNL la diverse emisiuni TV. Acesta anticipa excluderea sa din PNL. Gorgotă este în conflict cu actuala conducere a filialei Gorj, iar o candidatură părea pretextul perfect de a ajunge la București pentru a înștiința liderii de problemele de la Gorj. “S-ar putea să fiu exclus până sâmbăta viitoare când are loc conferința națională. Tot ce posibil. Cred că ar fi o greșeală fantastică politică. Plus că am înțeles de la partid că trebuie un dosar făcut, trimis de aici, de la partid, pe care să-l semneze președintele Dian Popescu, dar care ar fi plecat până joi, vineri. S-ar putea să nu poată fi trimis. Chiar nu am nicio șansă de a accede în funcția de președinte”, a declarat acesta. Gorgotă nu a mai ajuns să candideze pentru că a fost dat afară.

Gorgotă s-a remarcat în ultimii ani ca un politician conflictual cu propriul partid. Acesta a avut un parcurs similar şi când era membru PDL, dar niciodată cu s-a remarcat cu critici la adresa adversarilor politici.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: