Gorjean condamnat pentru trafic de droguri

Un gorjean a fost condamnat pentru trafic de droguri la nici două luni de la trimiterea în judecată. A recunoscut faptele de care a fost acuzat şi procesul s-a derulat rapid. Magistraţii de la Tribunalul Gorj l-au condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

 

“Condamnă inculpatul C.N.la pedeapsa de 2 ani şi 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată. (...) condamnă inculpatul C.N.la pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie la infracţiunea de trafic de droguri de risc. Contopeşte pedepsele principale şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 8 luni închisoare, la care adaugă sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse, rezultând pedeapsa de 3 ani şi 4 luni închisoare”, se arată în sentinţa instanţei.

 

Din această pedeapsă, va fi scăzută perioada în care bărbatul a fost după gratii.

 

El a fost arestat preventiv din 15 februarie şi este încă în spatele gratiilor. Anchetatorii l-au prins în flagrant pe 14 februarie. I-au confiscat droguri, un telefon şi bani.

Sentinţa judecătorilor poate fi atacată în 14 zile.

Vizualizări: 2,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: