Gorjean milionar în euro la 60 de ani

Norocul i-a surâs din plin unui gorjean din Apa Neagră, comuna Padeș, după ce a reușit să ghicească la Loto toate cele 6 numere extrase la tragerea de joia trecută. Vineri dimineața toată lumea din orașul mehedințean Baia de Aramă vorbea numai despre marele pot câștigat de cineva care a jucat biletul norocos aici, spre prânz aflându-se că banii vor merge în Gorj.

Aproape 2 milioane de euro a pus la bătaie Loteria Română la extragerea de joi seara, iar toate cele șase numere au fost câștigate de Vasile Bârsan, un gorjean de 60 de ani din Apa Neagră. Numerele câștigătoare au fost 46, 26, 43, 30, 38 și 21. Suma jucată de acesta a fost de nici 10 lei, iar asta i-a făcut pe mulți din Baia de Aramă să nu mai vorbească decât despre marele pot câștigat la o agenție loto de la ei din oraș. ”Și eu am rămas fără cuvinte. E primul mare câștig pe care îl dau aici în Baia de Aramă. Lucrez de 16 ani la Loto, la aceeași agenție, dar așa un mare premiu nu am dat niciodată. Cred că nici nu cunoștea cineva din țară Baia de Aramă până acum. De acum încolo o să fim și noi pe harta marilor câștiguri”, spunea, emoționată, Mioara Marinca.

Bucurie mare

Despre gorjeanul care a câștigat la Loto nu s-a aflat decât vineri spre prânz, de dimineață acesta fiind prezent deja la București, la Loteria Română, pentru a-și ridica marele premiu. ” Ne-a declarat că a mai câştigat la Loto 6/49, numai că premii de valoare mica şi că simţea că într-o bună zi va câştiga un premiu mare. «Numai cine nu joacă nu câştigă!», acesta este crezul lui atunci când vine vorba de jocul la loto. Ne-a mărturisit, de asemenea, că va continua să joace la loto şi că primul lucru la care s-a gândit când a aflat că a câştigat a fost acela de a-şi cumpăra o maşină nouă”, se arată într-un comunicat al Loteriei, bărbatul nedorind să fie prezentat în public.

Prin Baia de Aramă oamenii erau și ei de părere că gorjeanul nu ar trebui să se arate la față prea curând, asta pentru a nu risipi banii. ”Prost ar fi să anunțe. Să pună banii deoparte și să facă pe săracul în continuare, că altfel îi toacă cu prietenii și cu rudele. Dacă nu se gândește ce poate face bine cu atâta bănet o să vedeți că ajunge și el la faliment ca alții din țara asta”, spunea un localnic.

Până și primarul din Baia de Aramă își făcea planuri vineri ce ar putea face cu atâția bani dacă i-ar avea la dispoziție. ”Se poate asfalta foarte mult, se pot asfalta toate satele pe care le avem și se poate lucra la infrastructură și la școli. Putem face aici o pârtie de schi, că avem și proiectul făcut, sunt multe care se pot face”, spunea Rafael Dunărințu, edilul din Baia de Aramă.

Gorjeanul de 60 de ani care a câștigat la Loto va fi mai bogat cu peste 8,7 milioane de lei.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: