Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjeanul Biriş are soluţii economice

Randamentul de colectare la Taxa pe Valoarea Adăugată este de 54%, faţă de cota teoretică, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Gabriel Biriş, despre care se vehicula că va candida în Gorj la parlamentare, din partea Alianţei România Dreaptă.

"Deci din 24% strângem 13%, ceea ce înseamnă o pierdere cam de două ori deficitul bugetar, doar din TVA. Bulgaria strânge 71%. Diferenţa asta de 17% dacă o aplicăm la baza noastră mai mare rezultă că dacă am fi fost la fel de competitivi ca bulgarii în 2010 n-ar fi trebuit nici mărit TVA şi nici scăzute salariile. Orice fel de reformă trebuie să fie susţinută de credibilitate", a spus Biriş. Potrivit acestuia, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a trecut şi trece prin nişte frământări absolut devastatoare. "Este inadmisibil în legătură cu o instituţie atât de importantă (ANAF n.r.) să se discute atât de mult de corupţie. (...) Am avut inclusiv rapoarte interne ale şefului Gărzii Financiare care spuneau că inspectorii de la Gardă sunt folosiţi pentru controale politice. Am avut client care a fost scos din piaţă după un control al vămii. Apoi la controlul de fond s-a dovedit că omul îşi plătise toate impozitele", a mai afirmat Gabriel Biriş. (A.P.)

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: