Gorjeanul Daniel Băloi a debutat ca delegat de joc la Liga 2!

Fost arbitru divizionar la începutul carierei sale în fotbalul mare, Daniel Băloi a fost delegat recent la primul său meci de Liga 2, ca observator de joc. Alături de președintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, vicepreședintele Daniel Băloi face parte din corpul de observatori federali care sunt delegați la meciurile din eșalonul doi.

Dacă nu mai are fotbal la nivel înalt, după ce Pandurii a fost dusă spre faliment, Târgu Jiul are în continuare oameni de fotbal care îi fac mândri pe gorjeni și care se ocupă în continuare de destinele fotbalului românesc. Este cazul a doi dintre foștii conducători de la Pandurii, Daniel Băloi, fost secretar general, și de fostul președinte Mihai Prunariu, ambii fiind acum delegați de joc ai FRF la meciuri de Liga 2.

Vicepreședintele AJF Gorj, Daniel Băloi, face parte din acest sezon din corpul observatorilor federali de Liga 2, fiind delegat oficial de FRF la jocurile din eșalonul doi.  Cu câțiva ani în urmă, ca oficial al clubului Pandurii Târgu Jiu, Daniel Băloi se ocupa de organizarea meciurilor din Liga 2 sau Liga 1, ori din cupele europene, acum continuând activitatea din fotbalul mare ca delegat de joc.

Observator de meciuri din Liga 3 în sezonul trecut, Daniel Băloi a fost delegat în vara acestui an și la un meci de baraj pentru promovarea în Liga 2, cel dintre CS Afumați și SC Popești Leordeni. 

Debutul la meciurile din Liga 2 ca delegat de joc a avut loc luni, la penultimul meci al etapei a 6-a a Ligii 2, la Mioveni, pe stadionul Orășenesc, acolo unde Campionii FC Argeș a învins pe Unirea Dej, scor 2-0. 

Meciul de la Mioveni a fost arbitrat de la centru de Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), ajutat de la cele două tușe de arbitrii asistenți Răzvan Claudiu Tudor și Marius Bărbulescu (ambii din Bucureşti). Arbitru de rezervă a fost Ștefăniță Dănilă (Tunari – Ilfov). Observator de arbitri a fost delegată Fevronia Ion (Craiova), în timp ce delegatul jocului a fost Daniel Emanuel Băloi (Târgu Jiu).

Galerie foto



Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: