Gorjencele, pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană

Atletele care au reprezentat Gorjul la Campionatul Național de Alergare Montană au reușit încă o performanță pentru școala gorjeană de atletism. Alina Eremia, Mihaela Cepoi, Andreea Chivoiu și Elena Bărăitaru s-au întors cu 6 medalii de la concursurile de la Câmpulung Moldovenesc!

Weekend excepțional pentru atletismul gorjean la Campionatele Naționale organizate de Federația Română de Atletism la Câmpulung Moldovenesc pe 16 și 17 septembrie 2023. 

Atletele care au reprezentat Gorjul au fost  Alina Eremia, Mihaela Cepoi, Andreea Chivoiu și Elena Bărăitaru și s-au întors cu 6 medalii din nordul țării. Sportivele pregătite de Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură au obținut 2 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz! 

Cu cele 6 medalii cucerite, delegația Gorjului, cu sportive legitimate la CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a dominat podiumul la feminin. 

Echipa de senioare formată din Alina Eremia, Andreea Chivoiu, Mihaela Cepoi și Elena Bărăitaru a cucerit medalia de aur în cursa de 12 km alergare montană. Cele patru sportive au urcat pe podium și la finalul cursei de 6km, reușind să își adjudece medalia de argint pe echipe la senioare. 

Atletele pregătite de Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură au dominat și în întrecerile individuale. La individual tineret, Mihaela Cepoi a urcat pe prima treaptă a podiumului. Sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii a reușit să câștige medalia de aur în cursa de 6km. Mihaela Cepoi și-a îmbogățit palmaresul și cu o medalie de bronz la individual senioare în cursa de 12 km, a informat csmtargujiu.ro.

Multipla campioană la atletism, Alina Eremia, și-a îmbogățit la rândul ei palmaresul cu o medalie de aur, pe echipe senioare, în cursa de 12Km, o medalie de argint, tot pe echipe senioare, în cursa de 6km, dar și alte două medalii în întrecerile individuale. Astfel, Alina Eremia a cucerit medalia de argint în cursa de 6Km individual senioare, dar și bronzul în cursa de 12 Km, individual senioare. 

Galerie foto




Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: