Meci din Liga 2 amânat. Șase infectaţi cu coronavirus

Meciul dintre UTA Arad şi Petrolul Ploiești, programat pentru sâmbătă, 4 iulie, a fost amânat de FRF. Anunțul făcut de federaţie după ce la echipa prahoveană au fost depistate şase infectări cu COVID-19.

Meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești, programat pentru sâmbătă, 4 iulie, a fost amânat de Federația Română de Fotbal. Decizia a fost anunțată după ce la echipa prahoveană au fost primite șase rezultate pozitive la COVID-19 în urma unei testări efectuate de clubul din Ploieşti.

FRF nu a mai așteptat rezultatele retestării celor de la Petrolul, comunicând că partida va fi reprogramată la prima dată disponibilă. În funcție de cum vor avea drept de joc ”lupii”, date disponibile sunt 8 iulie, 14 iulie, 22 iulie și 29 iulie. ”Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul ploieștenilor programat inițial sâmbătă, 4 iulie.  Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional. DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploiești”, a anunțat FRF.

Șase jucători, Younes Hamza, Serge Yvan Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae, cât și magazionerul Romeo Ivan, sunt cei infectați cu noul coronavirus, a informat Gazeta de Prahova, toți aceştia fiind asimptomatici.

Play-off-ul Ligii 2 a debutat vineri, de la ora 17:00, cu meciul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și Campionii FC Argeș. Sâmbătă, de la ora 17:00, trebuia să se joace UTA Arad – Petrolul, iar marți, de la ora 20:00, are loc întâlnirea dintre CS Mioveni și Rapid.

Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: