S-a reluat Liga 2, egal în meciul de debut din play-off

Meciul de start al play-off-ului Ligii 2 s-a încheiat cu o remiză albă. Turris Oltul și Campionii FC Argeș s-au luptat pentru un gol care n-a mai venit iar piteștenii au jucat în inferioritate o repriză.

Turris Oltul și Campionii FC Argeș au remizat vineri, scor 0-0, la Turnu Măgurele, în primul meci al play-off-ului de promovare din Liga 2, un turneu inventat de FRF pentru a încheia acest sezon afectat de pandemia de COVID-19. Trupa piteșteană a jucat în inferioritate din minutul 48, când Andrei Panait a fost eliminat.

Pe întreaga durată a partidei, jucătorii lui Erik Lincar au fost mai periculoși în fața porții, însă nu au marcat. În prima repriză, Argeșul a avut un gol anulat la un fault în atac al lui Blejdea și o reluare puțin peste transversală a lui Nini Popescu.

Partea secundă a fost influențată de eliminarea din minutul 48 a lui Andrei Panait, pentru o intrare asupra lui Serediuc. La meci au asistat, din spatele unuia dintre gardurile care împrejmuiau terenul, și un grup de circa 20 de suporteri ai echipei piteștene. Printre acordurile imnului campioanei Angliei, ”You’ ll never walk alone”, modul cum Turris Oltul a decis să își încurajeze jucătorii în timpul partidei, fanii Argeșului au scandat din când în când pentru băieții lui Ionuț Badea.

Cu punctul obținut în urma acestui joc, Turris Oltul acumulează 21 de puncte și urcă, momentan, pe locul 2, direct promovabil. Argeșul, cu 20 de puncte, e la egalitate cu CS Mioveni, pe locurile 3-4. UTA e lider cu 25 de puncte, iar ultimele două clasate sunt Petrolul și Rapid, ambele cu câte 19 puncte.

În următoarea etapă, a doua a play-off-ului, Turris Oltul joacă pe data de 9 iulie, de la ora 17:30, la Arad, cu UTA, iar Campionii FC Argeș joacă pe 14 iulie, de la ora 20:00, acasă, cu CS Mioveni.

Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: