Universitatea Craiova a devenit liderul Ligii 1

Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi  Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-2. Oltenii lui Cristiano Bergodi urcă astfel  pe primul loc în Liga 1 şi se pot gândi la titlu dar mai întâi la meciul cu FCSB din etapa următoare.

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, în cadrul etapei a șasea din play-off-ul Ligii 1. Medieșenii au deschis scorul în minutul 22, prin reușita lui Roberto Romeo, dar Valentin Mihăilă a restabilit egalitatea în minutul 39. În partea secundă a jocului, Alexandru Cicâldău a marcat în minutul 54 și a dus-o pe Universitatea Craiova în avantaj. Mai mult decât atât, fotbalistul în vârstă de 22 a închis jocul la scorul de 2-1 pentru olteni. În minutul 71, Gaz Metan Mediaș a rămas în inferioritate numerică, după ce Sergiu Buș a adresat injurii arbitrului și a văzut cartonașul roșu.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova urcă pe prima poziție în Liga 1, cel puțin peste moment, devansând-o pe CFR Cluj, echipă care are însă un meci în minus. Oltenii ajung la 38 de puncte după cele șase meciuri jucate în play-off. CFR Cluj are 36 de puncte, iar Astra Giurgiu completează podiumul, cu 28 de puncte.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: