Gorjenii, neinteresaţi de meciul cu FC Porto

Biletele pentru meciul din Cupa EHF Energia cu FC Porto se găsesc la vânzare. Mai mult, în primele trei zile de când au fost puse la vânzare, nici jumătate dintre acestea nu s-au vândut, interesul gorjenilor fiind destul de redus pentru un astfel de joc. O parte din locurile din sală au fost rezervate pentru oficialii celor două echipe şi oficialităţile locale şi invitaţii din cadrul FRH.

Preţul unui bilet la acest prim meci internaţional al gorjenilor din acest an este de doar 20 de lei, abonaţii având prioritate la păstrarea locurilor. „Biletele sunt încă la vânzare până vineri şi le spunem suporterilor să se grăbească pentru că de vineri nu se vor mai găsi. Doar 300 din ele s-au dat până acum”, a spus ieri preşedintele Gore Popescu precizând că s-au pus la vânzare în jur de 700 de bilete, plus invitaţii pentru sponsorii echipei, oficialităţile locale şi oficialii federaţiei: „Vom invita pe  preşedintele Cristian Gaţu, pe domnul Marinescu şi alţi oficiali ai FRH, rămâne să vedem cine vine. Meciul e televizat şi probabil că mulţi vor prefera să vadă la televizor. Avem cerere de bilete şi de la Vâlcea dar rămâne să vedem dacă le vom putea onora”.

Delegaţie de 20 de persoane

Preşedintele Gore Popescu a precizat că organizatorii sunt pregătiţi din toate punctele de vedere pentru acest joc şi chiar au insistat să li se comunice programul portughezilor pentru a le pregăti un program cât mai interesant: „Problema e acum de comunicare cu ei pentru că au întârziat să ne comunice programul lor iar noi ca şi gazde nu ne permitem să facem un program fără să aveam acceptul lor. Noi l-am creionat deja dar trebuie să vedem dacă sunt de acord cu el. Aşteptăm să vedem ce program vor ei pentru că vin joi seara şi e o zi de vineri în care probabil va trebui să facă ceva. Sâmbătă va fi dedicată probabil doar jocului şu un antrenament uşor”, a spus Popescu.

Portughezii de la Porto ar fi trebuit să trimită luni un program complet al celor trei zile cât vor rămâne în România iar dacă acesta nu va fi trimis, organizatorii vor încerca să le asigure ceea ce solicită la sosirea în Târgu Jiu. „Ei vin aici cu 20 de persoane, respectiv jucătorii şi antrenorii, pentru care le vom asigura cazare şi masă, iar delegaţia noastră va include în jur de 25 de persoane”. Meciul tur cu FC Porto este programat să se dispute la Târgu Jiu pe data de 2 octombrie, returul fiind programat pe 9 octombrie la Porto.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: