Infecții noi la spital, penitenciar și Aparegio

330 de noi cazuri de îmbolnăvire au fost raportate sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică, acestea fiind înregistrate în 24 de ore la nivel național.

În Gorj sunt nu mai puțin de opt cazuri noi. Numărul de îmbolnăviri de la începutul pandemiei a ajuns în Gorj la 192. "Printre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, pe raza județului Gorj, se află și doi angajați ai societății Aparegio, un agent de la Penitenciarul Târgu Jiu, o infirmieră și o asistentă medicală de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. În momentul de față, anchetele epidemiologice sunt în desfășurare. Menționăm că, până în prezent, 14 cadre medicale și 5 persoane parte din personalul auxiliar au fost confirmate cu COVID- 19. Dintre acestea, trei persoane se află sub supraveghere medicală, celelalte fiind declarate vindecate și externate", a transmis sâmbătă DSP Gorj. 

În continuare, Direcția de Sănătate Publică Gorj face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Vizualizări: 3,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: