Vacanțe gratuite pentru medici și asistente. Nemulțumiri!

Mai mulți medici și asistente medicale din Târgu Jiu au prins vacanțe oferite cadou de o bancă din România. O mie de city break-uri a pus la dispoziție o societate bancară pentru cei care luptă cu noul coronavirus, drept mulțumire pentru efortul zilnic pe care îl fac în spitale, dar înscrierile au fost oprite a doua zi din cauză că se depășise deja numărul de persoane.

Pe lista celor care vor petrece câteva zile într-un oraș turistic din România se regăsesc însă și cadre medicale care nu au îngrijit bolnavi de Covid 19, în această perioadă, spre nemulțumirea celor care nu au mai prins un loc pe lista de cadouri ori s-au înscris printre primii, dar nu i-a mai căutat nimeni să le confirme că sunt luați în calcul la împărțirea premiilor.

„România va fi bine datorită ție! În semn de recunoștință, oferim o mie de pachete de vacanță pentru personalul medical care a luptat în prima linie împotriva Covid 19”, a fost anunțul făcut de CEC Bank. Vacanțele au fost puse la dispoziția cadrelor medicale din toată țara și, la nici 24 de ore, înscrierile au fost oprite pentru că mai bine de o mie de doritori au țintit un city break oferit de bancă.

Pentru că o condiție în plus era ca persoanele care se înscriu să aibă card la această bancă, au fost cadre medicale care s-au grăbit să-și facă și un cont aici ca să nu rateze șansa să plece într-o vacanță gratuită. Pe lista câștigătorilor, printre cei o mie de medici și asistente, se regăsește și personal din spitalele din Târgu Jiu și Târgu-Cărbunești, dar mulți dintre ei nu au îngrijit bolnavi infectați, iar acest lucru a băgat zâzanie între ei.

„Sunt mulți oameni care s-au înscris deși nu au tratat niciodată pacienți confirmați cu Covid. Ori asistente care au fost toată această perioadă în concedii și nici măcar nu au fost în spitale. Sunt medici, asistente de la Urologie care nu au avut pacienți infectați, dar s-au grăbit să se înscrie să câștige o vacanță și au câștigat-o în timp ce alții s-au înscris, dar nu i-a mai căutat nimeni de la bancă să confirme”, spune un cadru medical de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Vacanțele primite de cadrele medicale cadou din partea băncii vor fi în țara noastră, în mai multe orașe turistice, în luna iulie, și demersul a fost gândit drept semn de mulțumire pentru cei în halate albe, care sunt în prima linie pe frontul cu virusul Covid 19.

Vizualizări: 2,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: