Romanescu: Dacă PNL îl pune pe Pecingină candidat?

Apele rămân tulburi în PNL, în legătură cu candidatul la Primăria Târgu Jiu din 2020. Primarul liberal Marcel Romanescu anunță că vrea să candideze tot din partea PNL la alegerile de anul viitor, dar lasă loc și de interpretări. „Nu mai ai niciun fel de pretenție de la PNL”, declară edilul.

Romanescu dă de înțeles că nu a trecut peste episodul din 2016, când a fost înlăturat și înlocuit cu Octavian Lupulescu. „În principiu, vreau să candidez din partea PNL la alegerile din 2020. Nu iau în calcul alte variante, dar viața îți poate oferi diferite surprize. Acum, dacă într-o zi PNL îl pune pe Gigi Pecingină candidat, eu ce trebuie să fac? După Octavian Lupulescu, orice membru de partid e posibil candidat la funcția de primar la Târgu Jiu, din partea PNL. Nu mai ai niciun fel de pretenție de la PNL să nu poată să pună. Poate să pună pe oricine. Nu e niciun fel de problemă”, a spus Romanescu la un post de televiziune.

Cât privește adversarii de la PSD, actualul primar spune că nu este speriat de niciunul din cei opt sondați în această perioadă. “Persoanele din sondaj sunt profesioniste în activitatea lor, cel puțin o parte, dar asta nu înseamnă că ar putea să câștige alegerile la Târgu Jiu. Sunt și oameni care au demonstrat că pot face față în domeniul lor de activitate. Este clar că eu nu mai pot fi la 52% la momentul acesta, dar nici nu cred că oamenii au început să-i iubească pe cei de la PSD”, a încheiat liberalul.

Vizualizări: 1,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: