Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjul, în continuare codaş la Recensământul din 2010

Gorjul se află pe locul 24 între judeţele ţării în ceea ce priveşte numărul de completare a chestionarelor estimate pentru Recensământul Agricol din 2010. Datorită ritmului lent de lucru al recenzorilor, membrii Comisiei judeţene şi a celor din Secretariatul Tehnic vor nevoiţi să se deplaseze în localităţile repartizate pentru a depista cauzele generării acestei situaţii.

Judeţul Gorj se află în continuare sub media pe ţară în ceea ce priveşte ritmul de colectare a datelor statistice în teren la Recensământul General Agricol din acest an. Până la sfârşitul săptămânii trecute, recenzorii gorjeni completaseră circa 42, 21% din numărul total de chestionare estimate, comparativ cu media pe ţară de 44,41%, ocupând locul 24 între judeţele ţării (inclusiv municipiul Bucureşti). La nivelul Gorjului cele mai mari procente s-au înregistrat în localităţile: Fărcăşeşti- 85,36%; Ioneşti- 69,22 %; Cătunele- 67,35%; Samarineşti- 61,67%; Borăscu- 60,82% şi Bolboşi- 60,41 %. Un ritm mai scăzut s-a înregistrat la: Prigoria- 21,36%; Hurezani- 24, 67 %; Dănciuleşti- 26, 50%; Leleşti- 27,03 % şi Logreşti- 27,40%. “Ritmul lent de recenzare în perioada 8-22 decembrie şi locul neonorabil ocupat în clasamentul pe judeţe impun deplasarea tuturor membrilor Comisiei şi a celor din Secretariatul tehnic în localităţile ce le-au fost repartizate pentru a analiza cauzele care au condus la nerecenzarea ritmică a exploataţiilor agricole şi pentru a lua toate măsurile organizatorice necesare impulsionării ritmului de completare a formularelor de recensământ”, a precizat Gheorghe Popescu, directorul Direcţiei de Statistică.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: