Gorun a revenit la şefia DJT şi în PDL Gorj

Horaţiu Gorun este de ieri „fost subprefect de Gorj”, fiind eliberat din funcţie independent de voinţa sa, el fiind acum gata să redevină politician şi să se înscrie în rândurile PDL „cu mare drag”. Acesta s-a autosuspendat din calitatea de membru de partid toamna trecută, când a fost numit temporar în funcţia de subprefect, el fiind eliberat din funcţie de Guvern joi, odată cu decizia de restructurare a aparatului guvernamental.

   Gorun menţionează că, deocamdată, nu s-a gândit la revenirea bruscă în politică, dar spune că va face un astfel de pas, dacă va fi reprimit în rândurile organizaţiei Gorj. „Revin în partid cu cea mai mare plăcere pentru că oricum îmi era dor de colegii mei. Mi-a lipsit agitaţia din lumea politică, trebuie să recunosc. Acum mai rămâne să fiu şi reprimit, după ce m-am autosuspendat”, afirmă Gorun, el fiind purtător de cuvânt al PDL Gorj înainte de a se autosuspenda din filială.

Horaţiu Gorun menţionează că, de joi, a revenit în funcţia de director executiv al Direcţiei Judeţene de Tineret Gorj, funcţie pe care a ocupat-o în ultimii ani. El afirmă că nu îndeplineşte condiţiile pentru a deveni inspector guvernamental şi declară că nu ar accepta o funcţie în care să nu aibă „obiectul muncii”. „Eu nu mă duc pe o funcţie ca să tai frunze la câini şi să mă arate lumea cu degetul că toc banii statului. Schimbarea aceasta din funcţie vine totuşi ca o eliberare a mea personală pentru că la Prefectură erau anumite îngrădiri. Şi dacă m-ar ruga nu m-aş duce ca inspector guvernamental”, a menţionat fostul subprefect.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: