Gorun: ”E sinucidere să candidezi împotriva lui Cârciumaru”

Fostul subprefect, Horațiu Gorun, a fost aruncat de pedeliști în cursa pentru primăria municipiului Târgu Jiu. Acesta va fi sondat în perioada următoare pentru funcția de primar al municipiului. Horațiu Gorun spune că se va lăsa sondat, însă în privința candidaturii mai sunt multe lucruri de lămurit și asta pentru că mai e puțin timp până la alegeri, iar Cârciumaru a ieșit în mai toate sondajele cu peste 70% din voturi. Alături de aceasta a apărut în sondaj şi Eduard Berca, directorul unei firme de asigurări. Senatorul Ion Ruşeţ a confirmat sondarea acestora.

Rep.: Ați fost trecut în sondaje pentru primăria Târgu Jiu. Vă doriți să candidați?

H.G: Doar ce am aflat că am fost trecut în sondaje, asta după ce o discuție de acest gen a avut loc cu mult timp în urmă, dar am crezut că s-a renunțat la idee. Sigur că dacă asta e voința colegilor mei și consideră că pot fi util nu mă dau înapoi de la sondaj, dar până la candidatură mai sunt multe aspecte de lămurit.

Rep.: Nu vi se pare totuși cam târziu, mai sunt câteva luni până la alegeri?

H.G: Tocmai asta spuneam. Să fiu sondat nu este nicio problemă, dar vis-a-vis de candidatură e o altă poveste. Sunt multe aspecte de clarificat și timp nu prea mai este.

Rep. : Ce șanse credeți că aveți în fața lui Cârciumaru?

H.G: E greu de crezut că îl poate bate cineva. Pleacă cu prima șansă din start. Poate fi sinucidere curată să intri în cursă împotriva lui Cârciumaru știind că în toate sondajele are peste 70%. Și la alte primării sunt primari care au procente foarte bune și tot mai ai o șansă. Aici însă e o certitudine că e greu de învins, adică nu prea ai cum să-l bați.

Rep. : Când va fi gata sondajul?

H.G: Sincer nu știu. Așteptăm. Totul depinde de acest sondaj pentru că dacă ai un scor mic sau minuscul nu are sens.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: