Gorun – convins că Stolojan îl băga pe Morega în PDL

Adrian Gorun a fost coleg la Cluj cu Emil Boc şi se bucură pentru nominalizarea acestuia la funcţia de premier al României. Rectorul Universităţii Constantin Brâncuşi s-a cunoscut cu viitorul prim-ministru în perioada în care a predat la universitatea din Cluj-Napoca. Acesta spune că în anul 2004 a lucrat alături de Andrei Marga la programul educaţional al fostei Alianţe DA, Boc fiind cel care a girat programul respectiv. Gorun a candidat toamna aceasta pentru un post de deputat din partea PDL Gorj, dar afirmă că nu a mai avut discuţii cu liderul democrat-liberal.

Rectorul UCB afirmă că se bucură pentru nominalizarea lui Boc la funcţia de premier pentru că Teodor Stolojan ar fi putut să îi deschidă o uşă lui Dan Ilie Morega pentru a accede în PDL. Gorun spune că Stolojan a fost cel care în 2004 l-a luat pe Morega de la PRM şi l-a acceptat în PNL, fapt care a motivat şi ieşirea recentă a liderului PNL Gorj de a-şi exprima susţinerea pentru fostul premier nominalizat. Gorun declară că, acum, Morega va fi nevoit să rămână în PNL pentru că nimeni nu îl va primi la nici un alt partid parlamentar.

Liderul liberalilor gorjeni a menţionat, la rândul său, că nu s-a pus niciodată problema ca el să plece din PNL, acesta ţinând să dezmintă astfel relatările din presă făcute pe tema respectivă. „Eu rămân în opoziţie pentru că, ori la putere ori în opoziţie, indemnizaţia de parlamentar e aceiaşi. Vreau să mă implic în rezolvarea problemelor judeţului şi să am o colaborare bună cu parlamentarii puterii, să fiu alături de ei, de aceea nu o să mă limitez doar să stau în opoziţie şi să arăt cu degetul spre ei. Rămân în PNL şi nu se pune problema să plec, asta am eu de declarat, în rest, orice s-ar zice sunt gogoşi”, spune Morega.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: