Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gospodării inundate din cauza topirii zăpezilor

Patru gospodării din localitatea Pişteştii din Deal (Scoarţa) au fost inundate sâmbătă din cauza topirii zăpezilor şi a precipitaţiilor căzute în ultimele zile. După ce s-au chinuit o noapte întreagă să scoată apele din case şi din curţi, localnicii au apelat la ajutorul pompierilor. „Nu mai putem. Am scos toată noaptea la apă din casă. Era de o jumătate de metru. Am scos sute de găleţi cu apă. Noi o scoteam pe o parte, iar ea intra prin altă parte. Prin curte te plimbi cu barca. Tot ce am avut pluteşte peste ape. Bucătăria este distrusă şi mobilă şi pereţi şi tot”, a spus un localnic.

Intervenţia pompierilor a fost foarte dificilă, pentru că în zonă nu exista canal de scurgere a apei. Pompierii s-au luptat câteva ore bune ca să scoată apa din gospodării.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: