Graure a schimbat organigrama CE Turceni

Actualul director al CE Turceni, Octavian Graure, a adus schimbări în interiorul complexului. Acesta a decis schimbarea organigramei fiind desfiinţate opt posturi de conducere. Mai exact, şefii de birou se numesc acum şefi de serviciu şi au în subordine mai mulţi angajaţi, unele dintre direcţii fiind comasate. Odată cu această scădere în funcţie au scăzut şi salariile.

În urma acestor modificări cei care au devenit şefi de serviciu au în subordine mai mulţi angajaţi. „Şefii de birou au devenit şefi de serviciu, mai exact o singură persoană răspunde de mai mulţi angajaţi“,  explică directorul Octavian Graure.

Mai mulţi angajaţi în subordine

Modificările au fost primite de angajaţi fără probleme. Aceştia spun că într-adevăr este mai greu pentru că volumul de muncă s-a mărit, dar că vor face faţă. „Înainte de punerea în funcţiune a noii organigrame eram şef de birou la Departamentul Sistem Informatic şi Salarizare şi răspundeam de 30 de persoane, acum am devenit şef de serviciu şi am în subordine 40 de angajaţi. Este un volum de muncă mai mare, dar nu avem încotro decât să ne descurcăm“, spune Valentin Simionescu, şeful Departamentului Sistem Informatic şi Salarizare. Principalul motiv pentru care a fost luată decizia de comasare a unor direcţii sau chiar de desfiinţare este producţia scăzută de energie, care se va simţi în special în primele 3 luni ale anului.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: