Greblă jr., promovat la Consulatul din Paris

Social-democraţii şi-au promovat copiii, dar şi alte rude, în funcţii importante din Capitală sau peste hotare. Este şi cazul senatorului Toni Greblă, care a reuşit să-l promoveze pe fiul său, absolvent la o şcoală din Elveţia, la Consulatul din Paris. Şi deputatul Vasile Popeangă încearcă să-şi pună fiul director Direcţia de Finanţe, dar nu prea reuşeşte.

Însă Octavian Greblă, fiul senatorului Toni Greblă, este de la sfârşitul anului trecut vice-consul la Ambasada României în Franţa. Fiul lui Greblă a fost detaşat la Paris de la Ministerul Fondurilor Europene.

Potrivit declaraţiei sale de avere, postată pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, acesta deţine un teren agricol de 6 hectare în Giurgiu, un apartament în Bucureşti, iar în 2012 şi-a deschis două depozite bancare, unul de 75.000 de lei şi altul de 90.000 de lei. De la Ministerul Fondurilor Europene, Greblă a încasat peste 55.000 de lei. Singurul punct comun cu declaraţia de avere a tatălui său, Toni Greblă, este o maşină. În declaraţia senatorului Greblă scrie că acesta i-a donat fiului o maşină Volvo S60, dar fiul său declară că a cumpărat un Volvo S60. 

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: