Cristian Lupuţ: Le-am spus să avem grijă cu «aerul de sus»

ACS Viitorul Târgu Jiu a căzut de pe locul patru pe nouă după ce a pierdut în ultimele două etape meciurile cu UTA şi Dunărea Călăraşi. Antrenorul Cristian Lupuţ le-a reproşat la final jucătorilor că nu au tratat meciul suficient de realist şi au fost afectaţi de „aerul de sus” din clasament.

Aflată la debut pe noul Stadion Municipal din Târgu Jiu, ACS  Viitorul a fost învinsă, cu 3-1, de Dunărea Călăraşi, în meciul din etapa a 16-a a Ligii 2. După ce şi etapa precedentă pierduse meciul cu UTA,  ACS Viitorul a cedat locurile din zona superioară a clasamentului şi a coborât pe locul nouă.

Şi disputarea unor meciuri restanţă ale echipelor aflate la  jumătatea clasamentului a făcut ca acestea să acumuleze puncte şi să depăşească echipa  lui Cristian Lupuţ.

Antrenorul  spune  că deja îşi avertizase elevii să aibă grijă cu „aerul de sus” din clasament, dar aceştia au fost depăşiţi la multe capitole de fotbaliştii lui Cristi Pustai. Cu un om în minus pe aproape toată durata jocului, gazdele nu au mai putut controla jocul şi au pierdut pentru a doua oară consecutiv.

Antrenorul Cristian Lupuţ a constatat la final că echipa sa şi-a dorit victoria, dar jucătorii săi nu au fost realişti la acest meci: „Din păcate, nu a fost debutul pe care îl doream, dar mă bucur că am adus lumea la stadion. Am început jocul de la 2-0, am făcut două greşeli inexplicabile, apoi am operat două schimbări şi am reintrat în joc. Am avut ocazii mari, dar nu am reuşit să marcăm mai devreme. Cert e că echipa şi-a dorit. Am declarat după cele cinci meciuri consecutive fără înfrângere, să avem grijă cu «aerul de sus». Din păcate, nu am fost realişti, dar sunt convins că lucrurile se vor remedia”.

ACS Viitorul rămâne cu 21 de puncte în clasament, acumulate în cele 15 meciuri jucate în 16 etape, şi ocupă acum locul 9. În etapa a 17-a, intermediară, echipa lui Cristian Lupuţ va juca marţi, de la ora 19:30, în deplasare la Ploieşti, cu Petrolul.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: