CSM Târgu Jiu, pe podium cu doar două eşecuri în opt etape

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv  Municipal din Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie în  deplasare, în Seria C a  Divitiei A. Handbalistele  pregătite de Liviu Andriaş s-au impus în deplasare de la Odorheiu Secuiesc,  scor 28 – 22, în meciul cu ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub.

Pentru echipa feminină  de  handbal senioare a CSM Târgu Jiu s-a încheiat în acest week-end seria de trei meciuri la care rezultatele au fost cele aşteptate de antrenorul Liviu Andrieş. La începutul returului acesta a spus că se aşteaptă la trei victorii pentru elevele sale, echipa CSM Târgu Jiu fiind neînvinsă de trei etape. Cu doar cele două eşecuri din tur, handbalistele sunt în continuare pe podium, pe locul al treilea, dar la egalitate de puncte cu Activ Prahova Ploieşti, echipă care are, de asemenea, tot două meciuri pierdute în actualul sezon. 

CSM s-a impus în etapa a  opta, în meciul de la Odorhei, scor 28-22, în faţa echipei locale ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub şi rămâne pe podium înaintea ultimelor două confruntări din acest retur.

Antrenorul Liviu Andrieş este convins  că echipa sa poate realiza chiar mai mult decât un act de prezenţă în Divizai A, după cum preciza la ultima conferinţă de presă a clubului. „Avem ajutorul autorităţilor locale şi nu este doar un moft de moment, sunt convins că se doreşte mai mult pentru această echipă. Trebuie să ne motiveze, şi pe mine şi pe jucătoare, ajutorul primit, pentru ca, pe viitor, să reuşim să ne  aliniem şi noi la nivelul unor echipe ca Mioveniul sau Ploieştiul, echipe din Divizia A care îşi doresc promovarea în  Liga Florilor”. 

Gorjencele au pierdut în acest sezon doar meciurile cu formaţiile Ploieşti şi Mioveni, în meciurile din tur, iar în următoarele  două etape echipa lui  Andrieş va avea din nou confruntări dificile cu cele două formaţii de top care şi-au propus promovarea.

Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: