Grig crede că ar fi greu să bată şi Pandurii II

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, spune că a ştiut că echipa nu va mai ajunge în Europa. „Pentru mine nu mai era nicio șansă. Nu am vrut să spun dar șansele erau compromise atâta timp cât nu reușești să câștigi un meci pe teren propriu“, a declarat Grigoraş într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că nici nu ar fi acceptat să vină la Târgu Jiu dacă i s-ar fi impus acest obiectiv. Culmea este că cei din conducerea clubului condus de Mihai Prunariu spuneau atunci că acesta este obiectivul oricărui antrenor care va veni după Cristi Pustai. „Nu aș fi acceptat sub nicio formă să vin dacă nu mi se propunea să cunosc cât de cât lotul în ultimele șase etape și să încercăm de la vară să facem ceva. Toată lumea era conștientă de faptul că e foarte greu în acest moment să mai aspiri la ceva“, a mai spus Grigoraş.

Antrenorul spune că echipa este atât de slabă încât nu ar fi sigur de o victorie nici măcar cu Pandurii II. „În situaţia în care suntem şi dacă am juca cu Pandurii II cred că ar fi destul de greu, pentru că e o situaţie destul de delicată. Poate şi un blocaj psihic, atât timp cât nu ai reuşit să câştigi un meci pe teren propriu în acest an. E un lucru care spune totul“, a mai spus tehnicianul pandurilor.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: