Grigoraş: „Am fost afectat de reacţia publicului”

Pandurii au trebuit sa suporte fluieraturi din partea publicului la finalul meciului cu Sportul. Fanii au fost nemultumiti de ultimele 30 de minute in care gorjenii au fost dominati pe teren propriu de o codasa. „Ma astept la batiste albe si scandari de genul demisia”, a spus mahnit Grigoras la final.

O parte din cei 3 mii de spectatori care au venit la meciul cu Sportul şi-au fluierat favoriţii în repriza a doua. Asta pe fondul unui joc slab al gorjenilor care au fost dominaţi în ultima jumătate de oră de echipa aflată pe locul 17 în clasament.

Fluierături care dor

Nemulţumirea fanilor a început la golul egalizator marcat de Curelea şi a fost accentuată de felul cum au decurs următoarele 25 de minute. Pe fondul căderii gazdelor, studenţii au ratat câteva ocazii mari care puteau să le aducă o victorie sinonimă cu aerul. „Publicul reacţionează aşa cum vrea. M-a afectat şi pe mine. La 1-0 am fost huiduiţi pentru o pasă înapoi a lui Lemnaru. Cred că aceşti spectatori uită că, nu cu mult timp în urmă, aşteptau câte patru etape să înscrie un gol sau să vadă o ocazie, iar acum vor să înscriem câte 49 de goluri pe tur sau retur. Oricum este un record absolut al pandurilor la goluri marcate, aşa că ar trebui să-şi revizuiască şi dânşii atitudinea, să-şi dea seama că echipa asta a pierdut vreo 8 jucătorii în ultimul an şi nu pot fi înlocuiţi aşa uşor”, a declarat Grigoraş la final. Antrenorul pandurilor se aşteaptă şi la reacţii mai dure din partea fanilor pe viitor. „Aşa e în fotbal. Se uită foarte repede lucrurile bune pe care le faci şi dacă nu câştigi 2-3 etape s-a dus totul de râpă şi mă aştept la batiste albe şi scandări de genul „demisia”. Nu e niciun fel de supărare. Asta e viaţa de antrenor, azi eşti aici, mâine în altă parte. Sunt mândru de jucătorii cu care lucrez, jucători de mare caracter şi nu pot să-mi schimb părerea după un asemenea rezultat.”

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: