Grigoraş are cheia succesului

Jucătorii de la Pandurii sunt de acord cu conducerea clubului şi spun, marea majoritate, că numirea antrenorului Petre Grigoraş este cheia succesului. Faptul că Pandurii nu a mai pierdut decât un meci în cinci etape este pus de jucători pe seama jocului ofensiv impus de Grigoraş.

Evoluţiile bune ale pandurilor de la venirea lui Petre Grigoraş sunt considerate de jucători în special ca merit al antrenorului. „După câte se vede, schimbarea antrenorului a făcut bine, am adus puncte şi din deplasare şi avem moral bun. Orice schimbare cred că face bine”, a constatat liderul echipei gorjene Claudiu Voiculeţ, unul dintre jucătorii cei mai talentaţi din lotul actual şi în jurul căruia se alcătuieşte de fiecare dată primul unsprezece.

Şi Cosmin Băcilă, fost jucător la Farul, este de părere că mâna antrenorului Grigoraş se vede în evoluţia echipei: „De când a venit domnul Grigoraş am tot urcat şi sper să nu ne oprim deloc. Secretul succesului cred că numai antrenorul îl ştie. Se vede mâna antrenorului în această revitalizare a echipei”.

Un alt secret al evoluţiilor bune e jocul ofensiv al echipei, Pandurii devenind, din echipa care prefera doar să se apere, o echipă ofensivă de la venirea lui Grigoraş. „Nu ştiu dacă cheia succesului e jocul mai ofensiv, important e că antrenorul a adus un plus la echipă şi ne dăm cu toţii silinţa să obţinem cele trei puncte la fiecare meci”, a spus ieri Băcilă, completat de Voiculeţ care este de acord că jocul ofensiv e soluţia: „Noi nu putem să stăm cu fundul în poartă că luăm gol imediat. Şi la Steaua, toată lumea ne-a acuzat că am picat fizic, dar n-am picat fizic, ci psihic. Cred că jocul ofensiv e soluţia”.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: