Grigoraş avertizează: „Craiova are mulţi jucători de Naţională!”

Craiova e într-o formă destul de slabă după ultimele prestaţii din campionat şi nu mai sperie pe nimeni. După ce au pierdut la scor de neprezentare în faţa Sportului, Adrian Mititelu nu a mai suportat umilinţa şi l-a înlocuit pe Napoli cu Laurenţiu Reghecampf.

Totuşi Grigoraş se teme de unii jucători de valoare ai Craiovei care ar putea face surprize la meciul de joi seara. Cel mai bun jucător al Craiovei, Florin Costea, nu-i mai sperie acum pe panduri pentru că e departe de forma de dinaintea accidentării la genunchi. Totuşi gorjenii vor să-l ţină la respect pe Costea iar pentru asta Grigoraş mizează din nou pe lupii tineri, Pleaşcă şi Avramescu. „Craiova are în componenţă jucători foarte valoroşi care oricând pot face diferenţa. Oricând acolo sunt peste 5-6 jucători care fac parte şi din loturile naţionale care pot face diferenţa. Sper să nu se întâmple şi cu noi dar nu poţi spune că un Dorel Stoica, Florin Costea sau Mihai Costea, Gângioveanu, Dănănae sau Silviu Lung sunt jucători slabi. Dar situaţia actuală nu este una foarte bună pentru ei şi sperăm că vom putea profita de această situaţie a lor numai prin jocul nostru bun”.

Chiar dacă adversarii de la Craiova trec printr-o pasă neagră, Pandurii nu trebuie să se lase păcăliţi de forma slabă a juveţilor.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: