Grigoraş desfiinţează jurnaliştii care au criticat-o pe Alina Dumitru !

Grigoraş nu trece nimic cu vederea! Cu gandul la meciul de vineri cu Ceahlaul, Grigoras arunca un ochi si asupra Olimpiadei de la Londra. Antrenorul pandurilor se declara mandru de romanii care au obtinut 5 medalii pana acum, dintre care una de aur. Grigoras ii ataca totodata pe jurnalistii Mircea Badea si Victor Ciutacu dupa ce acestia s-au luat de Alina Dumitru.

Grigoraş e mândru de românii care au obţinut până acum o medalie de aur, două de argint şi două de bronz în primele zile de Olimpiadă.

Laudă dar şi atacă !

Românii au reuşit rezultate peste aşteptări în primele zile de Olimpiadă la Londra. Palmaresul românilor conţine un aur la tir, două medalii de argint la judă şi două de bronz, una la gimnastică pe echipe şi alta la haltere. „Vreau să-i felicit şi eu pe olimpicii noştri, au obţinut 5 medalii, au fost nişte suprize plăcute”, a declarat ieri Grigoraş care a trecut imediat şi la atac! Antrenorul pandurilor se declară şocat de atacurile lansate în presă de Mircea Badea şi Victor Ciutacu la adresa Alinei Dumitru. Şi asta ca urmare a faptului că vicecampioana olimpică a spus că nu va vota la referendum. Badea a spus ironic că „o doare mâna cu care votează, deoarece i-a făcut brazilianca armbar şi a bătut-o la zero”, în timp ce Ciutacu a fost şi mai dur: „Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă. Să tacă din gură, nu să fie ofuscată că n-au sunat-o mărimile. O să ia bani de la la stat pentru medalie.” Aşa au sunat declaraţiile care l-au scos din sărite pe Grig. „M-au scârbit acele declaraţii, nu ştim să ne apreciem valorile. Alina Dumitru numai la vot nu se gândea atunci în preajma finalei. Când am văzut acel scandal am schimbat repede canalul, nişte no-nameuri se iau de nişte campioni olimpici. Campioni olimpici!”, spune antrenorul pandurilor care se aşteaptă să fie luat şi el la ţintă acum. „Trebuie să luăm atitudine dar mă aştept să fiu eu acum luat la mişto. Dar să fim în primele 10-15 naţiuni de la Olimpiadă din câteva sute, cu aceste condiţii de pregătire de la noi...trebuie să ne scoatem pălăria, jos pălăria pentru sportivii români”, a mai zis antrenorul care a recunoscut recent că nu a votat nici el la referendum.

„Sportul de performanţă necesită multe sacrificii. E o mizerie totală să jigneşti aşa un campion olimpic. Dacă eram în Zanzibar...pac-pac (n.r. arată cu degetul o armă) şi fugeam în junglă.”            

Petre Grigoraş, Pandurii

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: