Grigoraş despre Raskovic: Nu a prea marcat când a jucat aici

Fostul atacant al pandurilor, Milanko Raskovic, a purtat discuţii cu conducerea clubului Pandurii în vederea revenirii sale la echipă. Acesta a spus că se va prezenta azi la antrenamentele conduse de antrenorul Petre Grigoraş urmând să rămână la Târgu Jiu până la finalul perioadei de activitate a echipei.

Raskovic a evoluat la Pandurii în perioada 2008 - 2010 iar sezonul 2009-2010 a jucat în 24 de partide în care a marcat doar un gol. Atacantul a încheiat în vară contractul cu Pandurii şi a jucat în tur pentru echipa de prima ligă din Serbia FK Cukaricki la care a evoluat în zece meciuri ale turului în care a marcat tot un singur gol. “Vom vedea care este situaţia lui Raskovic. Nu pot să spun dacă va rămâne la echipă. Ştiu că a fost aici, a jucat la Pandurii şi am referinţe despre el. Ştiu că în ultima vreme a evoluat la o echipă din Serbia, dar nu ştiu dacă va rămâne sau nu”, a spus antrenorul pandurilor care vrea să îl vadă la lucru pe atacant până la finalul acestui an şi abia după aceea va lua o decizie.

Ştiind că în doi ani a marcat doar două goluri, tehnicianul pandurilor este sceptic în ceea ce priveşte un eventual transfer: „M-am gândit şi eu că nu prea a marcat cât a jucat aici. Şi mai avem în lot un atacant care nu prea dă goluri, pe Jaka Stromajer, nu cred că e nevoie de încă unul. Eu am nevoie de jucători care sunt oameni de gol. De asta şi spun că nu ştiu dacă va rămâne. Dar nu mă pot pronunţa acum până nu l văd la lucru”.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: