Grigoraş: „Eu sper să fiu o surpriză plăcută la Târgu Jiu!”

Consiliul de Administraţie al Clubului Pandurii a aprobat ieri numirea ca antrenor principal a lui Petre Grigoraş. Tehnicianul a sosit aseară la Târgu Jiu şi a discutat deja cu preşedintele Marin Condescu urmând ca azi să semneze contractul cu gruparea gorjeană şi să fie prezentat oficial.

Preşedintele Condescu a precizat că nu  fost nici greu nici uşor să-l convingă pe Grigoraş să preia echipa într-un astfel de moment: „I-am prezentat cum stă situaţia şi lotul de jucători şi mi-a spus că e un lot care este mai bun decât anul trecut. Problema cea mai grea care trebuie să se rezolve este această fuziune dintre jucătorii care veneau cu Badea şi cei care erau la Pandurii. Cred că Grigoraş va reuşi să creeze o simbioză care este necesară acum la Pandurii”, a spus i preşedintele precizând că noul tehnician nu a solicitat nici un jucător în plus faţă de lotul actual: „Grigoraş nu a cerut alţi jucători. Pe mulţi dintre ei îi cunoaşte, e un antrenor care cunoaşte bine campionatul românesc”.

Petre Grigoraş a explicat că a acceptat să vină la Pandurii pentru e convins că echipa poate mai mult: „Eu cred că lotul şi punctele pe care le-au luat Pandurii nu reflectă valoarea reală a acestei echipe”. În acelaşi timp noul antrenor recunoaşte că va avea mult de lucru mai ales la moralul unor jucători:” Avem de lucru la conştientizarea faptului că ei nu aparţin unei alte echipe ci Pandurilor iar de problema introducerii lor pe teren se va ocupa doar antrenorul. Eu nu am partipriuri nici cu foştii jucători de la Pandurii şi nici de la Internaţional. Trebuie să fie convinşi de un lucru, indiferent ce fac de acum încolo trebuie să formeze un grup unit, trebuie să formeze o familie pentru a putea reuşi ceva în campionat”.

Pandurii pleacă mâine în cantonament în Turcia

Antrenorul Petre Grigoraş şi-a conturat deja programul de pregătire şi va pleca cu echipa într-un stagiu în Antalya în perioada 7 -12 octombrie. În acest stagiu  de cinci zile în care echipa va fi cazată la Mardan Palace Sport Center din Lara, Pandurii vor susţine şi două jocuri amicale. Pe data de 8 octombrie este programat un meci cu Antalya Spor Park şi pe data de 10 octombrie cu Kasimpaşa Spor. Pandurii Târgu Jiu va deplasa în acest stagiu un număr de 26 de jucători, lipsind cei doi fundaş care sunt convocaţi la echipele naţionale, Ousmane  Viera şi Vlad Chiricheş.

„Sunt conştient de riscul pe care mi-l asum, de a prelua o echipă într-o situaţie foarte delicată, cu doar şase puncte după zece etape. Am spus că nu este nici prima dată când fac asta. Dar viaţa îţi oferă surprize plăcute şi neplăcute iar eu sper să fiu o surpriză plăcută la Târgu Jiu!”

Petre Grigoraş  

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: