Grigoraş îi ia apărarea lui Maxim

Surprins de paparazzi în compania Mădălinei Pamfile, Maxim a fost anunţat de  Meme Stoica şi Gigi Becali că nu mai e dorit la Steaua. Lui Grigoraş nu i se pare normal ca un jucător să fie judecat în funcţie de viaţa lui personală. Antrenorul crede că Maxim e liber să se iubească cu cine vrea.

Maxim a fost „perla” pandurilor în tur, reuşind 5 goluri. Imediat a venit şi oferta Stelei, ofertă acceptată de panduri, dar retrasă între timp de stelişti. Şi asta după ce în presă au apărut imagini care îl surprindeau pe Maxim sărutându-se cu Mădălina Pamfile, una din „inamicele” lui Gigi Becali.

Grig: „Se poate iubi şi cu o bunică sau un băiat dacă vrea !”

Maxim a fost declarat indezirabil în Ghencea după apariţia imaginilor care îl arătau în compania Mădălinei Pamfile. Între timp fosta asistentă a lui Capatos a apărut la televizor şi a negat că ar avea o aventură cu Maxim, ci „doar am ieşit la un suc, că dacă era mai mult, aş fi recunoscut”. Totodată, Mădălina a admis că-şi doreşte o relaţie serioasă cu Maxim, şi nu doar o idilă. Fostul iepuraş Playboy s-a mai iubit cu un fost jucător al pandurilor, Gabi Matei, ajuns acum la Steaua. Gigi Becali n-o suportă pe Mădălina tocmai din cauza relaţiei cu Matei, considerând că sexy asistenta „i-a distrus genunchii” fundaşului. „Nu este problema mea ce face Maxim cu viaţa lui personală, căci de aia e şi numită aşa. Pe mine mă interesează viaţa sportivă şi atât timp cât va da randament şi va fi un jucător de bază la echipa mea, este bine. Eu nu pot să le interzic să iubească anumite persoane, anumite fete, ce, eu sunt părintele lor? Ce, pot să-i spun iubeşte-o pe aia pe care ţi-o dau eu?”, a declarat Grigoraş în Ring. Antrenorul e convins că Maxim ar trebui să aibă libertate totală în ceea ce priveşte viaţa personală. „Dragostea nu se dirijează după câte ştiu eu, şi consider că aşa e normal. De cine e îndrăgostit Maxim, cu cine îşi împarte clipele de intimitate, chiar nu mă interesează. Poate să o facă şi cu Pamfile, poate să o facă şi cu un băiat, şi cu o bunică, şi cu o mătuşă, este fix problema lui”, crede antrenorul pandurilor. Grigoraş nu l-a judecat deloc nici pe Răduţ când acesta a sosit la Tg-Jiu şi era implicat într-o relaţie cu un alt fost iepuraş Playboy, Gina Pistol.

22 – de ani are Maxim, mijlocaş a cărui cotă a crescut de la 100 de mii de euro la 2 milioane în numai 18 luni  

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: