Grigoraş: L-am scăpat pe Pîrvulescu de trei ori de la concediere

Antrenorul principal de la CS Pandurii, Petre Grigoraş, s-a supărat după declaraţia lui Eugen Pîrvulescu, fostul preşedinte executiv al echipei, care a sugerat că antrenorul are un amestec în destituirea sa. Pârvulescu a spus că prezenţa şi cuvintele antrenorului de la şedinţa în care s-a luat decizia demiterii sale a contat mult. Grigoraş spune că nu are nicio implicare şi îi aminteşte cum l-a scăpat de la concediere de vreo trei ori.

Eugen Pîrvulescu a fost dat afară de la Pandurii şi sugera că Petre Grigoraş nu ar fi străin de decizia acţionarilor. Grigoraş spune că nu a fost la şedinţa cu pricina şi nu are legătură cu concedierea sa. „Sunt zvonuri multe, că eu sunt cel care l-a îndepărtat pe fostul preşedinte executiv Eugen Pîrvulescu. Nu am avut nicio implicare pentru că nu este scopul meu. Trebuie să ştie că eu am fost omul care a făcut tot posibilul în mandatul trecut să nu fie dat afară de vreo trei ori. Acum a fost o situaţie delicată, AGA şi CA au luat decizia de a restructura un post. Păcat să arunci astfel de cuvinte fără nici un fundament. Nu am venit aici să dau pe absolut nimeni afară. Nu iau decizii administrative.  El ştie că a lucrat cu mine doi ani şi jumătate şi ştie ce fel de om sunt.  Să se ştie pentru totdeauna, sunt antrenor profesionist, în rest nu e treaba mea“, a declarat acesta.

Grigoraş spune că grija sa este meciul de sâmbătă, cu Viitorul, despre care zice că este „o echipă care suferă la fel de mult ca şi noi“, dar că Pandurii trebuie să câştige cu orice preţ. El spune că cei din conducerea clubului nu i-au dat nici un ultimatum: „Nu mi s-a transmis nimic, nu mi s-a dat ultimatum, dar la o echipă care merge multe etape într-un ritm slab este normal să apară orice variantă“.

Jucătorii vor să uite meciul dezastruos cu Steaua, scor 6-0. „Trebuie să uităm acest meci și să privim înainte, spre următorul meci. Sper să reușesc să mai înscriu, dar mai important este ca echipa să învingă. Când înscriu este bine pentru mine, pentru a căpăta mai multă încredere, însă pentru noi, ca echipă, trebuie să învingem. E obligatoriu să câştigăm acest meci. Trebuie să câștigăm, orice alt rezultat este inacceptabil. Egalul pentru mine este ca o înfrângere. Ne trebuie cele trei puncte“, a declarat Gezim Shalaj.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: