Grigoraş, la un pas de demisie !

Bossul Condescu nu s-a ţinut de promisiunea făcută lui Grigoraş şi l-a vândut pe Chiricheş la Steaua pentru 700 de mii de euro. Chiar dacă tranzacţia se va face abia din iarnă, Grigoraş s-a supărat că nimeni din conducere nu s-a deranjat să-l anunţe şi a aflat din presă vestea transferului. Grigoraş s-a gândit serios să demisioneze după acest episod dar s-a răzgândit tot după o discuţie lămuritoare cu Condescu.

Şeful pandurilor Marin Condescu una zice şi alta face! I-a promis ferm lui Grigoraş că nu va vinde niciunul din jucătorii de bază dar vorbele s-au prefăcut repede în scrum. După Matei şi Grecu, Chiricheş e acum al treilea jucător vândut de gorjeni în acest an.

Condescu s-a mulţumit şi cu mai puţin de 1 milion

Mai întâi Gabi Matei a ajuns în Ghencea pentru 650 de mii de euro şi 50 la sută dintr-un viitor transfer. Apoi Grecu a fost cedat la Universitatea Cluj pe 400 de mii de euro iar acum Condescu a bătut palma cu Gigi Becali pentru transferul lui Vlad Chiricheş. Chiar dacă Pandurii vroiau iniţial un milion de euro pe Chiricheş, s-au mulţumit până la urmă şi cu 700 de mii. „300 îi dau acum şi restul de 400 la iarnă!”, a confirmat Becali, binecunoscut pentru faptul că nu poate să ţină nimic ascuns presei. Mutarea se va face de altfel abia din iarnă, asta în încercarea de a nu-l supăra pe Grigoraş. Chiricheş, aflat momentan în cantonamentul echipei naţionale de la Mogoşoaia, a semnat deja cu Steaua un contract pe 5 sezoane valabil de la 1 ianuarie 2012. „Era o ofertă de nerefuzat”, spune jucătorul de 21 de ani care va câştiga în Ghencea mai mult decât dublul salariului de la Pandurii.

Grigoraş s-a simţit trădat şi s-a gândit la demisie !

Planul pandurilor a avut însă şi un mare defect. Nimeni din conducere nu l-a anunţat în prealabil pe Grigoraş de vânzarea lui Chiricheş iar tehnicianul a aflat din presă vestea! Asta l-a supărat teribil pe tehnician care a fost la un pas să-şi prezinte demisia! „O să văd care este stiuaţia pentru că dacă vorbim una şi facem alta înseamnă că ne păcălim.Mie nu-mi place să fiu păcălit. E normal să aflu de la un ziarist că îmi pleacă un jucător? Sînt un pic iritat, dar sper să îmi treacă. O să avem o discuţie şi o să mă gîndesc ce să fac. E posibil să plec, nu am luat încă o decizie", a spus nervos Petre Grigoraş miercuri seara la GSP TV.

Şi totuşi rămâne

Situaţia care ieri de dimineaţă stătea practic pe un butoi de pulbere, s-a dezamorsat până la urmă. Grigoraş a discutat de după amiază cu bossul Condescu în biroul acestuia şi a fost convins să-şi continue munca excelentă începută la Târgu Jiu în urmă cu 10 luni. Antrenorul a ieşit vizibil cu o mină mai liniştită de la discuţia cu preşedintele Consiliului de Administraţie şi a făcut anunţul care-i linişteşte pe suporteri. "Staţi liniştiţi că nu plec. A fost o lipsă de comunicare dar s-a discutat şi s-au îndreptat lucrurile, nu plec de la echipă.”

„A fost o reacţie de moment după o zi mai proastă a mea. Am fost dezamăgit de plecarea lui Chiricheş, dar nu se mai pune problema să demisionez. Chiricheş va pleca din iarnă, dar încă mai sînt mici discuţii. Cu un ochi rîd şi cu unul plâng"

 Petre Grigoraş la Radio.GSP.ro

1.750.000 de mii de euro vor încasa Pandurii de pe urma transferurilor lui Matei şi Chiricheş la Steaua dar şi al lui Grecu la U Cluj (200 de mii vor merge însă spre Şcoala lui Gică Popescu care deţinea 50% din Grecu)

9 victorii, 8 egaluri şi 9 înfrângeri e bilanţul lui Grigoraş în 26 de etape la Pandurii (în total 35 de puncte strânse, în medie 1,34 pe meci)

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: