Grigoraş mulţumit şi nu prea

Grigoraş nu e pe deplin muţumit de cum a decurs stagiul din Austria. Problemele cu vizele lui Ibeh şi mai ales Viera l-au deranjat pe antrenor, precum şi accidentarea lui Voiculeţ. Grigoraş aşteaptă ultima piesă din „puzzle”, Pena. Între timp e tentat să-l păstreze şi pe francezul Karim.

Stagiu cu probleme

Pandurii au avut parte de o serie de probleme în cele 8 zile de stagiu din Austria de până acum. De la neprezentarea adversarilor, vezi cazul Arsenal Kiev, la terenul prost de antrenament care a fost schimbat între timp, Grigoraş a avut destule motive să strâmbe din nas. Cea mai mare nemulţumire a antrenorului e însă faptul că nu a avut toţi jucătorii la dispoziţie de la începutul stagiului. Cazul lui Viera e cel mai grav, ivorianul întâmpinând mari probleme în a obţine viza de Austria. „Nu pot să spun că e ceea ce-mi doream. Ce-mi doream era să am tot lotul la dispoziţie de la început dar, din diverse motive, asta nu a fost posibil. Nu pot să zic că sunt mulţumit, a fost şi acea accidentare a lui Voiculeţ la mână, problemele lui Viera şi Ibeh cu vizele, pe Viera îl aşteptăm chiar azi (n.r. ieri). Dar trecem şi peste lucrurile astea şi sperăm ca timpul care ne-a mai rămas să-l folosim exclusiv pentru a omogeniza lotul şi echipa. Deocamdată sunt mulţumit de cei nou veniţi, e clar că nu se pot integra într-o săptămână sau două dar sunt mulţumit de ei”, a declarat ieri antrenorul pentru site-ul oficial al clubului.

Pena nu încă, Karim aproape da

Grigoraş e gata să-şi definitiveze şi lotul pentru noul sezon. Antrenorul a mai cerut un atacant pentru a întări concurenţa din avanposturi dar gălăţeanul Pena se lasă aşteptat. Între timp, antrenorul e tentat să-l păstreze în lot pe francezul sosit în probe, Karim. „Da, poate fi o soluţie. Nu e o certitudine dar aşteptăm. E un jucător care vine după 3 săptămâni de pauză şi are doar 5 zile de când e cu noi aşa că va trebui să lucreze foarte mult ca să ajungă la nivelul celorlalţi. Dar Karim poate fi o soluţie de viitor şi sper ca în timp să demonstreze asta. Iar dacă mai apare şi jucătorul pe care mi-l doresc dar care nu a ajuns încă din motive obiective (n.r. Pena), atunci va fi foarte bine şi încheiem perioada de transferuri”, mai spune antrenorul pandurilor.

Test – Pandurii joacă azi cel de-al patrulea amical din stagiul din Austria contra bulgarilor de la Levski Sofia (locul 3 în ultimul sezon).

„Mai avem două meciuri, cred cele mai puternice, cu Levski Sofia şi Sigma Olomouc după care, în ultima săptămână, vom definitiva lotul pentru începutul campionatului. Sperăm să găsim soluţiile cele mai bune şi să începem cu dreptul.”              Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: