Grigoraş: "Piţurcă a jignit toţi antrenorii din Divizia A"

Pandurii au avut doi jucători convocaţi la naţională pentru jocul cu San marino şi ambii au jucat. Chiricheş a fost în echipa de start a lui Piţurcă iar Pintilii a jucat doar după pauză.

Petre Grigoraş crede că jocul echipei naţionale a României a fost modest ca şi adversarul. "Nu avea ce să-mi placă la meciul cu San Marino. A fost un adversar modest şi un joc modest. Nu cred că a ieşit vreun jucător al nostru în evidenţă ca să putem face aprecieri pozitive sau negative la adresa unuia sau altuia", a spus ieri Grigoraş care crede că important pentru Pintilii şi Chiricheş este  faptul că au jucat şi "au simţit şi ei ce înseamnă tricoul echipei naţionale". Grigoraş crede că dacă naţionala s-a chinuit cu San Marino şi abia a învins cu 1-0, atunci va trebui să fie foarte bine pregătită pentru a juca cu Franţa sau Anglia.

Antrenorul pandurilor nu este de acord cu Victor Piţurcă şi nu generalizează când e vorba de pregătirea fizică a jucătorilor convocaţi la naţională deşi recunoaşte că unii jucători au probleme din acest punct de vedere. "N-aş vrea să jignesc pe nimeni dar şi eu dacă vreau să fiu răutăcios acum le fac două trei antrenamente la jucătorii veniţi de la naţională şi le spun că sunt nepregătiţi, a spus ieri Grigoraş recunoscând că un astfel de caz e cel al lui Pintilii: "Dintr-un anumit punct de vedere, la anumiţi jucători, poate a avut dreptate. la noi în cazul lui Pintilii, care în perioada de pregătire a fost accidentat, nu a jucat decât o repriză în meciurile amicale şi s-a văzut că şi în meciurile oficiale nu a reuşit să ducă un meci întreg. Ştiam din ce motiv şi la fel a fost şi Brata. Dar eu cred că a generalizat  şi nu a dat nume de jucători care erau în această situaţie. După câte ştiu eu la echipa naţională se face o omogenizare a lotului şi o tacticizare  şi nu ştiu ce rost aveau trei antrenamente pe zi. A fost o jignire, Piţurcă a jignit toţi antrenorii din Divizia A". Antrenorul naţionalei a spus după jocul cu San marino că jucătorii din Liga I sunt nepregătiţi fizic.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: