Grigoraş vede Pandurii în cupele europene

Numai în pielea lui Grigoraş să nu fi fost duminică! Antrenorul a fost obligat să se bată cu fosta lui echipă chiar la primul meci oficial de la revenirea la Oţelul. Grig a fost fair play la final şi a admis că vrea ca gorjenii să meargă în cupele europene la finalul sezonului.

Grigoraş nu poate uita uşor perioada petrecută la Tg-Jiu. Antrenorul le urează foştilor săi elevi să ajungă în cupele europene.

Îi vede în Europa

S-a văzut că Grigoraş nu era în apele lui la meciul cu Pandurii. Nici nu avea cum să fie. Până mai ieri le dădea indicaţii lui Nistor sau Voiculeţ iar duminică era nevoit să blocheze jocul de tiki taka creat chiar de el. Antrenorul a privit destul de calm de pe bancă duelul cu fosta echipă şi recunoaşte cu fair play că a câştigat datorită unui portar în zi de graţie. „A fost foarte greu, dar cu cât e mai greu, cu atât e mai frumos. Greu pentru că ştiam ce echipă ne aşteaptă, îi ştiam pe jucători, ne despărţisem de foarte puţin timp. Ştiam că e o echipă omogenă, joacă de 3 ani şi ceva împreună. Sunt de apreciat jucătorii mei care au luptat pentru victorie. Am avut şi un portar în mare formă, Grahovac, care ne-a scos de câteva ori în situaţii foarte grele”, a spus Grigoraş care îi vede pe panduri în cupele europene la finalul sezonului. „Sunt băieţi pe care îi respect foarte mult. Am avut o relaţie de antrenor-jucători extraordinară cu ei timp de 2 ani şi jumătate cât am lucrat împreună. O perioadă extrem de frumoasă, de prolifică şi nu pot decât să le urez multă baftă. Dacă vor juca la fel ca astăzi, au mari şanse să prindă un loc de cupă europeană.”

„Până la urmă e o victorie extrem de importantă, nu pot să spun că e meritată sau nu. E meritată atât timp cât am obţinut-o. O victorie de moral care vine după cea de la CFR Cluj. Două echipe puternice care au obiective clar diferite faţă de ale noastre.”         Petre Grigoraş

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: