Grigoraş vine la Târgu Jiu cu un nou staff tehnic

Mandatat să găsească un nou antrenor, Marin Condescu, a ajuns imediat la o înţelegere cu Petre Grigoraş. Pe lista pandurilor s-au mai aflat însă şi alţi tehnicieni, printre care italianul Nicolo Napoli, prezent la meciul cu Astra, dar şi fostul tehnician al gorjenilor din vară, Marius Baciu.

Fost antrenor la Farul, Oţelul şi Poli Iaşi, Grigoraş a renunţat în luna aprilie la formaţia ieşeană din cauza unor probleme de sănătate care s-au rezolvat între timp. După o perioadă de odihnă şi recuperare, tehnicianul  este acum decis să revină în fotbal şi având deja mai multe oferte din Liga I. Grigoraş a refuzat deja trei echipe printre care şi FC Vaslui, explicaţia fiind că nu vrea să mai facă greşeli: „Am simţit nevoia de o pauză dar vine momentul când aştepţi să se termine şi această perioadă. Nu am vrut să preiau o echipă în orice condiţii, nu am mai vrut să fac erorile din trecutul recent". Grigoraş a precizat că a acceptat oferta de la Pandurii după ce preşedintele Condescu i-a spus că s-a ajuns la un acord privind despărţirea de Ionuţ Badea: "Am avut o discuţie cu preşedintele Marin Condescu şi în principiu ne-am înţeles. De la dânsul am înţeles ca a ajuns la un acord cu fostul antrenor pentru a înceta colaborarea. Echipa nu putea rămâne fără antrenor şi s-a gândit la oportunitatea de a lucra cu mine. Luni a rămas să mă duc la Târgu Jiu să oficializam conlucrarea".

Antrenorul Petre Grigoraş a precizat că vine la Pandurii împreună cu staff-ul său tehnic, format din Marian Dinu – antrenor secund, Dan Moţei – antrenor cu portarii şi Gheorghe Avram – preparator fizic.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: