Hagi şi Gică Popescu vin la prezentarea pandurilor

Colaborarea dintre firma de echipament sportiv UMBRO şi Pandurii Târgu Jiu va debuta cu un spectacol caritabil dar şi de prezentare a lotului care va avea loc la Târgu Jiu pe data de 13 februarie. În deschiderea spectacolului va cânta în faţa suporterilor echipei gorjene Andra, showul fiind urmat de prezentarea lotului şi a echipamentului UMBRO în care Pandurii vor evolua din retur. Fondurile strânse din donaţii dar şi vânzarea tricourilor celor de pe teren vor fi donate pentru tratamentul unui copil operat recent de o tumoare pe creier.

Pandurii Târgu Jiu îşi va prezenta lotul pentru returul sezonului 2009-2010 pe 13 februarie în prezenţa unor jucători din "Generaţia de aur", dar şi a şefului LPF Mitică Dragomir, în cadrul unui eveniment cu substrat caritabil. Gorjenii intenţionează să ajute unui copil cu tumoare pe creier, Andrei Glăvan, prilej cu care echipa lui Liviu Ciobotariu îşi va prezenta şi lotul pentru returul acestui campionat. Jucătorii "Generaţiei de Aur" care şi-au anunţat prezenţa la această acţiune, printre care se numără Hagi şi Gică Popescu, vor înfrunta fostele glorii ale Pandurilor, urmând ca tricourile acestora să fie scoase la licitaţie. "Vom prezenta lotul echipei şi vom avea un meci între fostele glorii ale Pandurilor unde Liviu Ciobotariu va juca un sfert de oră la Pandurii şi apoi la fostele glorii ale naţionalei. Vom avea invitaţi de marcă, Hagi, Gică Popescu, Adi Ilie, Doboş, Rotariu, Timfote, Vlădoiu, arbitraţi de Ion Crăciunescu. Vor fi prezenţi şi oficiali ai FRF şi ai LPF, Sandu Boc, Mitică Dragomir şi Ionuţ Lupescu. Această acţiune este una caritabilă, tricourile de joc ale tuturor celor care vor evolua la sală vor fi scoase la licitaţie pentru a ajuta un copil, Andrei Glăvan, care are o tumoare pe creier", a spus vicepreşedintele Viorel Temelescu.

Pandurii au schimbat recent echipamentul de joc şi de prezentare al echipei, firma Umbro deschizând şi un magazin de articole sportive la Târgu Jiu. Reprezentantul UMBRO în România, Pavel Huckium, a precizat că speră că noul echipament va purta noroc echipei gorjene care este prima din Liga I care va juca în acest echipament: „Suntem bucuroşi că Pandurii a ales să joace cu echipament UMBRO, fiind prima echipă din Liga I care va juca cu acest tip de echipament. Sperăm să se bucure cât mai des când vor îmbrăca echipamentul nostru şi să le poarte noroc”.  Totul pentru a-l ajuta pe Andrei Glăvan, copilul care a fost recent operat de o tumoare pe creier.

Pandurii Târgu Jiu nu sunt la primul eveniment caritabil. Pe 11 februarie 2008, aceştia au donat 25.000 lei unei fetiţe bolnave de cancer, Eliza Ploscaru, dintre care 7.000 au reprezentat încasările amicalului cu Minerul Lupeni iar 18.000 au fost donaţi de către conducerea administrativă, cea tehnică a echipei şi de către jucători.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: