HANDBAL: Adversar puternic pentru Energia

Mari emoţii pentru handbaliştii gorjeni! Aceştia vor avea o adversară puternică în turul II din cupa EHF, se vor duela  cu o echipă care vine din preliminariile Champions League.

Handbaliştii gorjeni vor afla numele echipei cu care se vor duela în cel de-al doilea tur al cupei EHF abia peste o lună. Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal Energia, spune că adversara Energiei va fi echipa care va termina pe locul doi în grupa a doua de calificare pentru Liga Campionilor. „HC Metalurg Skopje (Macedonia), ZTR Zaporozhie (Ucraina), FC Porto (Portugalia), HC Dinamo Minsk (Belarus), cu una dintre aceste echipe vom juca, mai exact cu cea care va ieşi pe locul doi în turneul care va avea loc în perioada 3-5 septembrie în Portugalia”, a precizat Gore Popescu.

El susţine că va fi un meci greu, indiferent care dintre cele patru echipe va fi adversara Energiei, însă speră să joace cu FC Porto. „Am avut o tragere nefavorabilă, toate cele patru echipe sunt campioane şi va fi infinit mai greu, puteam să nimerim mai bine, dar asta e. Mi-aş dori să picăm cu portughezii pentru că au handbal apropiat”, a adăugat Gore Popescu.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: