Handbal: Măsuri drastice la Energia

Handbaliştii de la Energia au strâns doar trei puncte de când a început campionatul, ceea ce a stârnit nemulţumirea oficialilor clubului, care au recurs la măsuri pecuniare împotriva jucătorilor. Preşedintele secţiei de handbal, Benedict Geamănu, a anunţat că nu mai concepe niciun pas greşit al handbaliştilor antrenaţi de Liviu Andrieş. În caz contrar, jucătorii Energiei ar putea avea parte de măsuri şi mai drastice.

Preşedintele Benedict Geamănu spune că debutul este dezastruos, iar jucătorii nu au nicio justificare. “Este un debut dezastruos, echipa joacă foarte slab, iar rezultatele sunt pe măsura jocului prestat. Nu suntem mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat până în acest moment. Au fost luate deja măsuri împotriva jucătorilor şi aşteptăm următoarele două etape care mai sunt până la pauza de trei săptămâni din Liga Naţională. După meciurile cu Bacău şi CSM Bucureşti vom vedea dacă aceste măsuri vor da rezultate sau se vor înăspri. Jucătorii nu au nicio justificare, au acceptat că joacă slab“, declară Benedict Geamănu, preşedintele secţiei de handbal Energia.

Blocarea salariilor

Chiar dacă echipa trece printr-o perioadă destul de dificilă, preşedintele secţiei nu concepe că echipa poate ajunge în postura de a se bate pentru evitarea retrogradării. Mai mult, Geamănu este convins că Energia va termina pe loc de play-off. “Nu îmi este teamă că putem ajunge la retrogradare, dar orice lucru trebuie luat în calcul. Eu sunt convins că vom termina pe un loc de play-off. De fiecare dată am plecat cu gândul să câştigăm. Aşa va fi şi la Bacău“.

Preşedintele este convins că elevii lui Andrieş vor da totul pentru a scoate maximum din următoarele două partide, cu Ştiinţa Bacău şi CSM Bucureşti. „Urmează apoi meciul cu CSM Bucureşti, pe care trebuie să îl câştigăm. Dacă nu îl câştigăm, măsurile vor fi şi mai dure. Ei trebuie să înţeleagă că pentru munca pe care o prestează, şi în termenii pe care i-am convenit, trebuie să primească o anumită sumă de bani. Dacă nu o prestează, urmează sancţiuni. Se poate ajunge chiar şi la blocarea salariilor. Mă gândesc că băieţii trebuie să se trezească, să înţeleagă că sunt o echipă, că trebuie să se mobilizeze şi să arate ce pot, că au valoare şi că pot câştiga orice meci”. Următorul meci al Energiei este programat sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 12.15 minute, la Ştiinţa Bacău.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: