Cojocaru: S-a dat un penalty care nu se dă niciodată, în minutul 94

Având calitate de echipă oaspete în meciul pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, din etapa a 12-a a Ligii 2, Pandurii a pierdut, scor 4-3, derby-ul cu ACS Viitorul, după ce a încasat primul și ultimul gol al partidei din penalty. Antrenorul Călin Cojocaru era foarte supărat la final că s-au dictat două sancţiuni cu lovituri de pedeapsă contra echipei sale, dar mai ales că s-a dat penalty în minutul 94.

Condusă cu 3-0, în minutul 32, Pandurii a avut puterea să egaleze, însă a fost învinsă în ultimele secunde ale prelungirilor, după ce arbitrul a indicat punctul cu var la contactul dintre Brandon Diau și Darius Buia.

La finalul partidei, antrenorul Călin Cojocaru, care primise cartonaș roșu, în minutul 47, pentru proteste, a coborât din tribună, pentru a cere explicații arbitrului. Au urmat apoi îmbrânceli și amenințări între oficialii şi jucătorii celor două echipe, dar și cu forțele de ordine. ”Nu noi am creat tensiunile astea. S-a dat un penalty care nu se dă niciodată, în minutul 94. Arbitrul nici măcar nu era aproape de fază. Nu poţi să-ţi baţi joc de o echipă de o asemenea manieră. Eu am fost eliminat fiindcă i-am spus arbitrului adevărul: adversarii făceau faulturi în continuu și nu primeau galben, iar noi eram avertizați la fiecare contact”, a încercat Călin Cojocaru să justifice tensiunile apărute la finalul jocului.

Împotriva echipei Pandurii s-a dictat, în acest sezon, câte un penalty în meciurile jucate la Universitatea Cluj (0-2), Concordia Chiajna (0-4), Rapid (1-2) și FK Csikszereda (1-1), și câte două lovituri de la 11 metri în jocurile cu Ripensia Timișoara (1-2) și ACS Viitorul (3-4).

Pandurii, care a rămas pe ultimul loc în Liga 2, cu 4 puncte, la fel ca Aerostar Bacău, va juca etapa viitoare tot la Târgu Jiu, dar în calitate de gazdă, cu CSM Slatina, sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: